Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben serophene 50 diye bir ilaç kullandım bu ay ve ilk ayım yumurta takibi yapıldı işte adetime 7 gün var o zaman ilaçlar yapıyo olabilir ümitlenmiyeyim hiç 😀 bilgilerinize ihtiyacımız olacak bence müptelası ol buranın ayrılma bi yere
rabbim sizede tez zamanda versin inşallah meleğinizi 6 yıl uzun bir zaman biz ne kadar bekliycez hiç bilmiyoruz. raabbim sabır versin herekese

canım yazdığım gibi ilaçta ilk ayım. ne mesizi bende merak ediyorum açıkçası ne alemde hiç denk gelmiyoruz özledim açıkçası onun muhabbetinide

mrs. m sen ne zamandır çocuk istiyorsun ben 1 yıldır istiyorum fakat pkos dan dolayı hamile kalmam zorlaşıyor

temmuzdan beri korunmuyoruz ama yumurtlama gününü falan daha dikkate aldığımız ve iyi çalıştığımız dönem eylül-ekim ve kasım. yani toplamda 3 ay.
hayırlısı olsun canım hepimiz için. pkos hakkında bilgim yok, umarım seni rahat bırakır.

öyle rahat bırakacak bir hastalık değil kesin bir tedavisi yok ve birçok rahatsılığın da sebebi en başta da kilo aldırıyor kısır döngü aslında sürekli diyet halinde yaşıyorum sadece kilo almıyorum bu süreçte kilo verebilsem bu rahatsızlık hafifleyebiliyor ve yumurtlama normale dönebiliyor

Allah allah anladım, o zaman diyete devam etmelisin. kilo kaybettikçe bu durumda yumurtlaman kolaylaşacak. allah yardımcın olsun canım.