Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kizlar nasilsiniz tekrar herkese hayirli cumalar

morallariniz hep iidir insallah

Sagol canim bugun burdaki turk dukkanlarina bakacagim belki vardir yoksa sansima kusmem lazim biraz daha bekleyecegiz.. hayirlisi bakalim..
merhaba canim sanirim hollandada yasiyorsun bende belcikada yasiyorum bxl de istersen sana yardimci olabilirim bizim burda keciboynozu pekmezi ari sutu bal polen hepsi var ben hollandayada geliyorum kahve sutu icin falan sen neresinde oturuyorsun egerki sinira yakinsan veya bxl geliyorsan yardimci olurum.bide benide ekleseniz listeye gerci gunum geldide belki ugur getirirsin bana once ben kendimi ekliyordum simdi sen eklermisin rica etsem 8 9 kasim canim tsk ederim simdiden.

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
Hazal..............................8-9 Kasım
nazem.............................11-12 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasim
yazgülü24...........................20 Kasım
Ozzlemm............................22 Kasim
Desen.................................23 Kasim
duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrr):baby:

merhaba canim sanirim hollandada yasiyorsun bende belcikada yasiyorum bxl de istersen sana yardimci olabilirim bizim burda keciboynozu pekmezi ari sutu bal polen hepsi var ben hollandayada geliyorum kahve sutu icin falan sen neresinde oturuyorsun egerki sinira yakinsan veya bxl geliyorsan yardimci olurum.bide benide ekleseniz listeye gerci gunum geldide belki ugur getirirsin bana once ben kendimi ekliyordum simdi sen eklermisin rica etsem 8 9 kasim canim tsk ederim simdiden.

Şans getirir miyin sana acaba 🙂 hadi hayırlısı günün de gelmiş..

DESEN JELİBON DİLA YAZGÜLÜ ve adını unuttuğum arkadaşlarım varsa özür dilerim.. şu anda mesajlarınızı gözlerim dolarak okudum çok teşekkür ederim hepinize çoookkk tatlısınız..
desteğinize sonsuz teşekkürler.. hepinizi çok seviyorum..bugün avrupa yakasında başka bir doktor buldum bir sürü insana tüp bebek yapmışlar ve hep ikiz bebişler olmuş🙂 galiba amerikan hastanesinin tüp bebek merkezini kullanıyorlarmış bakıcaz artık bizim için dua edin lütfen tahlillerimizi gönderdim çok kötü değil dedi regl olunca gel dedi biraz içime su serpildi o kadar sevindim ki anlatamam sabah işe evimi bile toplamadan gitmiştim bulaşıkları muslukta bırakmıştım..şimdi geldim hepsini düzelttim mutlulukla regl olmayı bekliyorum🙂

DESEN JELİBON DİLA YAZGÜLÜ ve adını unuttuğum arkadaşlarım varsa özür dilerim.. şu anda mesajlarınızı gözlerim dolarak okudum çok teşekkür ederim hepinize çoookkk tatlısınız..
desteğinize sonsuz teşekkürler.. hepinizi çok seviyorum..bugün avrupa yakasında başka bir doktor buldum bir sürü insana tüp bebek yapmışlar ve hep ikiz bebişler olmuş🙂 galiba amerikan hastanesinin tüp bebek merkezini kullanıyorlarmış bakıcaz artık bizim için dua edin lütfen tahlillerimizi gönderdim çok kötü değil dedi regl olunca gel dedi biraz içime su serpildi o kadar sevindim ki anlatamam sabah işe evimi bile toplamadan gitmiştim bulaşıkları muslukta bırakmıştım..şimdi geldim hepsini düzelttim mutlulukla regl olmayı bekliyorum🙂

canım hayırlısı olsun inşallah bunda başarılı olursunnuz. rabbim yanınızda olsun bol bol dua et. inşallah olur artık

kızlar şimdi göğüs acıması şöyle başadı. doktorum ilişki önerdi3 gün içinde yumurtam çatlıycaktı ve o 3 günün üzerinden 5.gün bugün göğsümün ucu acıyor sadce adetimede 7 gün var. inşallah psikolıjik değildir. ilaç kullandım bu ay yumurtlama ilacı acaba bunu etkiside olabilirmi

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yine burdayımm konuyu açalı sene oldu ama hala hamiş diilimmm hala deniyorummmmmm.....
Hepinisi çok ösledimmm mucx mucx mucx......

Geri