Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
Hazal..............................8-9 Kasım
nazem.............................11-12 Kasım
arzu85.............................13 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasim
yazgülü24...........................20 Kasım
Ozzlemm............................22 Kasim
Desen.................................23 Kasim
duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrr):baby:

ii hafta sonlari kizlar ne ediyonuz nasilsiniz listemiz yine kalabaliklasiyo heyecanli bekleyis yine bayagi bi kalabalik olacak insallah bu ay hamis kalanimiz daha fazla olurrr:D:D

valla yumurtlama testini alamadiim icin bilmiyom ama bi gün durup bi günü degerlendirmeye bakiyom simdilik ve sogani yiyom balli tarcinli cörek otuna basladim esimede keci boynuzu pekmezine basladim insallah bu ay yüzümüz güler

yazgülüm canim türk bakkalindan kolaylikla bulabilirsin o pekmezi hepsinde de mevcut canooomm

ya bu arada kizlar bu gün asiri dedikleri iliski gece olan iliskimi hep soracam unutuyom valla😀
gülmeyin sakin bana ama heralde o dur yaniii neysse size ii hafta sonlari görüsmek üzere allaha emanet olun melekler :bai:

selam kızlar nasılsınız bugün. hava ne kadar güzel bugün. sanki kışı yaşamadan baharı yaşıyor gibiyim. teşekkürler benide eklediğiniz için. inşallah bu ay hepimiz hamile kalanların listesine dahil oluruz.

selamm

selam kızlar nasılsınız iki gündür giremiyorum pek ...umarım iyisinizdir en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle🙂) Ben hala BEKLEMEDEYİM😛

merhaba kızlar.aranıza kürtajdan sonra hemen hamile kalan varmı acaba. mesela kürtajdan kaç ay sonra...

canım benim bildiğim kadarıyla aramızda kürtaj olan yok herkes bebiş istiyor. benim bildiğim kadarıyla yok ama sen yinede sor. emin değilim.

selam kızlar nasılsınız iki gündür giremiyorum pek ...umarım iyisinizdir en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle🙂) Ben hala BEKLEMEDEYİM😛

allah uzun süre bekletmez inşallah

Merhaba kızlar,
Şu anda burda kimsecikler yok, keşke olsaydı ama yok.Uzun zamandır yazmıyordum buraya ama takip ediyorum neler olduğunu.Beni tanıyanlar bilirler uzun zamandır hastalıklarla,halsizlik ve yorgunlukla mücadele ettiğimi, hatta kutu kutu ilaç içtim 2 aydır hastayım diye.Sürekli vücüdumda bi yerlerim rahatsızlandı.doktor doktor gezdim. taa ki 12 gün önce panik atak nöbeti geçirene kadar.acildeki müdehalenin ardından soluğu psikiyatristimde aldım.Bütün sorunlarım bebek planlamaya başlayınca başlamıştı.Önce üzüldüm ilk ay hamile kalmadığıma sonra bu bende saplantı halini aldı.İnternette sürekli araştırdım,sürekli böyle forumlara girdim.Değişik yöntemler denedim.beynimde hep hamile kalma fikri vardı, yumurtlama günü hesaplamalar,bacakları havaya dikmeler, ateş ölçmeler,test yapmalar vs... Doktorum kendimi boşu boşuna helak ettiğimi söyledi.Böyle bir durumda hamile kalman nerdeyse imkansızdı dedi stresten.Öyle sıkmışımki kendimi en sonunda krize girdim.Kendimi hasta etmiştim ve bunların nedeninin psikolojik olabileceğini hiç düşünmemiştim.Şu anda tedaviye başladık, anksiyete ve depresyon tedavisi.en az 6 ay sürecek.Ve bebek olayı rafa kalktı.Şu anda sadece iyileşmek istiyorum.Bunları neden yazdığıma gelince, nolur sizde bunu saplantı haline getirmeyin,doğal akışına bırakın,anı yaşayın eminim çok daha kolay hamile kalacaksınız o zaman.Bu işin en büyük ilacı stresten uzak durup akışına bırakmak sanıyorum.Ara sıra girip yazarım ama sizleri hergün takip ediyorum.Allah hepinizin gönlüne göre versin ve herkese huzur versin 🙂

merhabalaaarrr....

hamilelerin paylaşım alanında kimse kalmadı hepsi bebişini kucağına aldı ben kaldım 😀 cnm sıkılıo buraya bi bakiim dedim : ))

ben 33 haftalık hamileyim gün sayıyorum...

allah hepinizin gönlüne göre wersin inşallaahhhh...hepinizin göbüşüne mutluluk konsun inşallaahhhhh 😀

Geri