6.haftam bittiği gibi bulantılarım başladı..inşallah çok fazla sürmez ve artarak devam etmez herşeyin kokusunu alıyorum nefes almaya korkar oldum..güzel ve geçici şeyler tabi allahım isteyen herkese nasip eylesin..sabahları bu vakitlerde giriyorum özellikle kimsecikler olmuyor özledim sizlerle konuşmayı..
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yine burdayımm konuyu açalı sene oldu ama hala hamiş diilimmm hala deniyorummmmmm.....
Hepinisi çok ösledimmm mucx mucx mucx......
6.haftam bittiği gibi bulantılarım başladı..inşallah çok fazla sürmez ve artarak devam etmez herşeyin kokusunu alıyorum nefes almaya korkar oldum..güzel ve geçici şeyler tabi allahım isteyen herkese nasip eylesin..sabahları bu vakitlerde giriyorum özellikle kimsecikler olmuyor özledim sizlerle konuşmayı..
hoşgeldin eyşan boşver anneliğin güzelliği bunlar sabret sık dişini mide bulantısı sağlıklı bebişin habercisiymiş öle duymuştum. ne mutlu bunları yaşamak sana nasip oldu. bizde özledik seninle muhabbet etmeyi
kızlar şimdi göğüs acıması şöyle başadı. doktorum ilişki önerdi3 gün içinde yumurtam çatlıycaktı ve o 3 günün üzerinden 5.gün bugün göğsümün ucu acıyor sadce adetimede 7 gün var. inşallah psikolıjik değildir. ilaç kullandım bu ay yumurtlama ilacı acaba bunu etkiside olabilirmi
günaydın kızlar bende artık buranın mümtelası oldum galiba.alışkanlık mı yapıyorsunuz ne?😛iha:jeliboncum ben 9 yıllık evliyim ve bunun 6 yılını tedaviyle geçirdim.hala bekliyorum kullanmadığım ilaç denemediğim yöntem bulunduğum yerde gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim.şimdi aşılama yapılıyor.bu ay ikinci aşılama yapıldı.bunda da tutmazsa akupunktur deneyeceğim daha sonra tüp bebeğe geçme gibi bir fikrim var.sanıyorum sana şu an yumurta takibi yapılıyor.kullandığın ilaçlar yumurtalıklarını uyardığı için belki hamilelik belirtileri görebilirsin bu normal.klomen mi kullanıyorsun?gerçe klomen zamanın bitmiş olmalı adetine 7 gün var ise şimdi büyük ihtimalle sana progesteron içeren bir ilaç vermiş olmalı.hele progesteron göüslerde şişkinlik acı ve uyku yapar.ben bu konuda artık kitap yazmaya karar verdim."ilaçların yan etkileri ve hamilelik bekleme sürecindeki ruh hali" 😛iha:
Jeliboncum sen neler yaptın nasıl gidio
buarada nemesis ne alemde çokk merak ediyorum ilk konu açtığımda beraberdik sora ben işten güçten giemedim pek fazla birde aklımdan simek istedim olmuyo diye ama tilki misali döndüm yine 🙂
arkadaşlar bu liste işi nasıl yapılıyor bilmiyorum beni de eklermisiniz benim adetlerim çok düzensiz zaten daha önce de söylemiştim pkos um var ama bir iki ay daha deneyeceğim sonra artık ilaç kullanmaya başlayacağım şimdilik bitkisel destekle devam ediyorum geçen ay soğan kürü sayesinde regl oldum bu kür hamilelik için de faydalı bitkisel kürler başlığı altında bazı tarifler ekledim bakabilirsiniz regl tarihim 25- 30 kasım