Benim plaj havlum var birtane onu seriyorum ben biraz titizim yoksa abdest alıp aynı yere yatamam kazayla damlamıştır filan diye yumurtlama günlerimde her akşam oldu sonra eşim duşunu aldı ben o havluyu sarıp yattım sabaha karşı kalkıp duşumu aldım.Gusul abdesti için bir namaz vakti geçmemesi gerek ya o yüzden yani gece yarısından namaz vaktine yakın zamana kadar yattım.
Canım dua ettim hep vardı bebek düşüncesi kafam rahattı fakat nedense eşimin telkinleri nedeniyle sanırım.Allahım bu dünyadada ahirettede iyilik ver dedim.Şükür ederim hep fakat stres konusunda eşin rolü büyük ben eşime beni stresinle etkiliyorsun dediğimde dikkat etmeye başladı.Balık hapı içiyor sinirleri düzeldi o yüzden yoksa eşim çok sinirli bir insandır bana karşı olmasada insan stres oluyor.
Benim plaj havlum var birtane onu seriyorum ben biraz titizim yoksa abdest alıp aynı yere yatamam kazayla damlamıştır filan diye yumurtlama günlerimde her akşam oldu sonra eşim duşunu aldı ben o havluyu sarıp yattım sabaha karşı kalkıp duşumu aldım.Gusul abdesti için bir namaz vakti geçmemesi gerek ya o yüzden yani gece yarısından namaz vaktine yakın zamana kadar yattım.
Canım dua ettim hep vardı bebek düşüncesi kafam rahattı fakat nedense eşimin telkinleri nedeniyle sanırım.Allahım bu dünyadada ahirettede iyilik ver dedim.Şükür ederim hep fakat stres konusunda eşin rolü büyük ben eşime beni stresinle etkiliyorsun dediğimde dikkat etmeye başladı.Balık hapı içiyor sinirleri düzeldi o yüzden yoksa eşim çok sinirli bir insandır bana karşı olmasada insan stres oluyor.
canım benım esım benım çok rahat zaten ben çok streslı oluyorum esım benımle hep konusuyor rahat ol Allah ım ınsallah nasıp edecek dıyor ama işte yınede olmuyor yanı bakalım bu ay ne olacak kısmet🙂
ebruaker....................3-4 Kasım burcums.......................9 Kasım arzu85.............................13 Kasım duygum_06........................28 Kasım mrs.m................................18-20 Kasım Lalezar.............................17 Kasım
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr))
eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)
Lost_Angel.........................13 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrr)
canım benım esım benım çok rahat zaten ben çok streslı oluyorum esım benımle hep konusuyor rahat ol Allah ım ınsallah nasıp edecek dıyor ama işte yınede olmuyor yanı bakalım bu ay ne olacak kısmet🙂
Selzehcim benim eşimde bebek konusunda hep rahattı başka konularda mesela işyerinde şöyle oldu böyle oldu stres yapıyordu oda spermleri öldürüyor biliyorsun.Bende yalvardım zaten tek yumurtalık şansım az birde sen stresle sperm sayısını azaltırsan hiç bebeğim olmaz dedim.Birde hergün oldu canım gün aşırı diyorlar ya benim doktorum yumurtlama zamanı hergün dedi .Nomalde dakika beklememde bebek için yattım sabaha karşı aldım duşumu.
Selzehcim benim eşimde bebek konusunda hep rahattı başka konularda mesela işyerinde şöyle oldu böyle oldu stres yapıyordu oda spermleri öldürüyor biliyorsun.Bende yalvardım zaten tek yumurtalık şansım az birde sen stresle sperm sayısını azaltırsan hiç bebeğim olmaz dedim.Birde hergün oldu canım gün aşırı diyorlar ya benim doktorum yumurtlama zamanı hergün dedi .Nomalde dakika beklememde bebek için yattım sabaha karşı aldım duşumu.
anladım canım haklısın esler ıs yerınde çok stres oluyorlar o da etkılıyor napalım kısmet artık Allah ım ne zaman nasıp ederse o zaman gelecek melegım senın adına çok sevındım kendıne çok dıkkat et tekrardan tebrık ederım görüşürüz tatlım🙂
ebruaker....................3-4 Kasım burcums.......................9 Kasım arzu85.............................13 Kasım Lalezar.............................17 Kasım mrs.m................................18-20 Kasım duygum_06........................28 Kasım
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr))
eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)
Lost_Angel.........................13 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrr)