tabi canım öyle biz kafaya taktıkca olacağı varsada olmuyo zaten daha öncede dediğim gibi kendimizi yıpratmaktan başka bişey yaptıımız yok sana tafsiyem çocuk düşüncesini aklından çıkart ve herşeyi oluruna bırak bazı doktorların yorumlarınıda takip ediyorum stres gebeliğin engelleyen unsurlardan biriymiş relaks hayat 🙂
bu arada forumda kimse yok baya boş kaldı burası gerçi çoğu hamile kaldı kala kala 3-5 kişi kaldık inşallah bizde hamile kalanların listesine gireriz zamanı geldiğinde
Duygucum çok yakın bir arkadaşım 4. ayında hamile kalabilmişti. onu dinledikten sonra rahat olmay karar verdim, hatta bu ekim ayında oldukça rahattım ama kısmet olmadı.
Arkadaşım şunları anlattı, yumurtlama günlerini hiç atlamamışlar, bir gün yumurta takibi için dr a gitmiş. dr ona yumurtan tam olgunlaşmış bugün tam zamanı demiş ama yine hamile kalamamış. 4. ayda eşine artık herhalde allah bize bebek vermeyecek demiş. belki de kafası rahatladı ve o ay hamile kaldı.
Dediğine göre stres yumurtayı kaskatı hale getiriyormuş ve spermlerin oraya ulaşmasını engelliyormuş.
İnşallah rabbim bizleri çok bekletmez ve kısa sürede hamile kalırız.
bu arada forumda kimse yok baya boş kaldı burası gerçi çoğu hamile kaldı kala kala 3-5 kişi kaldık inşallah bizde hamile kalanların listesine gireriz zamanı geldiğinde
evet canım anlattığın gibi birsürü alıntılar okudum rahat olmakta fayda var hem psikolojimiz açısından hemde amacımızın oluru bakımından rahat olmalıyız kendimizi dinlemekten vazgeçmeliyiz
bu arada kpss kursuna yazıldım haftada 3 gün dersaneye gidicem kendimi derslere vericem böylece tamamen uzaklaşırım ve güzel haberleri sizinle paylaşırım ne dersin
neyse canım benim çıkmam gerekiyo kendine iyi bak görüşürüz
evet canım anlattığın gibi birsürü alıntılar okudum rahat olmakta fayda var hem psikolojimiz açısından hemde amacımızın oluru bakımından rahat olmalıyız kendimizi dinlemekten vazgeçmeliyiz
bu arada kpss kursuna yazıldım haftada 3 gün dersaneye gidicem kendimi derslere vericem böylece tamamen uzaklaşırım ve güzel haberleri sizinle paylaşırım ne dersin
neyse canım benim çıkmam gerekiyo kendine iyi bak görüşürüz
herkese günaydın selakmlar olsun patronum gelebilir bi bakıp çıkayım dedim. merak ettim bende yumurtluyorum galiba bu gün kasığımda batmalar oluyor haydi hayırlısı uğrayabilirsem bakıp çıkarım. inşallah herşey hakkımızda hayırlısı olsun. dün nefes filmine gittim çok kötü oldum allahım erkek çocuk verme die dua ettim tövbe tövbe ama. rabbime dedim sadece sağlığım yerinde olsun. filmin etkisinden çıkamadım. ki güçlü bir insanımdır. alahım yüce rabbim doğudaki askerlerimize gayret kuvvet versin şehit mertebesine ulaşanlara bol bol rahmet versin. dün çocuk için dua etmedim allahım vermiyorsa vardır bir bildiği dedim. çok moralim bozuk allahım askerlerimize sabır versin.
slm kızlar ben yine regli olmadım hastalıktan geberiyorum bi gelse kırmızılar koşa koşa hastaneye gidicem çok kötüyüm ya zaten hastaydım bugün 6da omuz ağrıma kalktım peçi derece omzum tutulmuş ve bu ağrı kollarıma boynuma ve kafamın arka kısmınada yayılıyo ne yapcam arşırdım sabah utanmasam ağlıcaktım ağrıdan
şaşıyorum ya bu kırmızılara bekleyince gelmez beklemeyince hooop ben geldim der bel ve bacak ağrılarım mevcut olcak gibiyim ama gelmiyo bi türlü acaba kitteki ikinci çizgi doğruyumu gösteriyodu
slm kızlar ben yine regli olmadım hastalıktan geberiyorum bi gelse kırmızılar koşa koşa hastaneye gidicem çok kötüyüm ya zaten hastaydım bugün 6da omuz ağrıma kalktım peçi derece omzum tutulmuş ve bu ağrı kollarıma boynuma ve kafamın arka kısmınada yayılıyo ne yapcam arşırdım sabah utanmasam ağlıcaktım ağrıdan
şaşıyorum ya bu kırmızılara bekleyince gelmez beklemeyince hooop ben geldim der bel ve bacak ağrılarım mevcut olcak gibiyim ama gelmiyo bi türlü acaba kitteki ikinci çizgi doğruyumu gösteriyodu