Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

meleklerim evde yaptığım testte pozitifffff çıktı şuan bayılmak üzereyim eşim geliyor kan testine gitmek için döndüğümde herşeyi ayrıntılı yazacağım inşallah dualarınız benimle olsun rabbim bu nasıl bişey çok mutluyum inşallah kandada çıkar..
Eyşan senin adına çok sevindim canım inş Allah'ım bütün isteyenlere nasip eder

meleklerim evde yaptığım testte pozitifffff çıktı şuan bayılmak üzereyim eşim geliyor kan testine gitmek için döndüğümde herşeyi ayrıntılı yazacağım inşallah dualarınız benimle olsun rabbim bu nasıl bişey çok mutluyum inşallah kandada çıkar..

Eyşancım inan en az senin kadar heyecanlandım bende, ayyy canım hadi inşallah kandada çıkar, rabbim büyük ben inanıyorum kimsenin boynunu bükük bırakmaz...

eyşannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi cnm yaaa yazsana kızzzz çok mutlu ettin beni yaa cnım arkadaşımm
banada dua etnolur tabii hayırlısı içinnnn

canım inan bana hep dua ediyorum herbiriniz ve hatta isteyen herkes için burda bu güzel haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum bende iyi olmaya çalışıyorum malum bulantılar altüst etti beni perşembe akşamı serum taktı doktor bişey yiyemediğim için vitaminsiz kalırsın bebeğe bişey olur dedi bu ara en azından serum takviyesi yapalım dedi dün çok iyiydim baya yedim ama bugün yine kötüyüm kusmalar mahvediyo ama bebiş iyiymiş tekrar kalp atışlarını duyduk 1.94 cm olmuş meleğim Allahım tez zamanda sizlerede yaşatsın ama inan bana çok zormuş bu dönemler ben bu kadarını beklemiyordum ama Allah sabır veriyor işte
Allah kolaylığını veriri inş cnm ya düzelirsinn.aslında çok kolay geliyo sanki hamiş olmak ama dediğin gibi çok zorrr.ama güzel herşeye rağmen dimi.nayse tatlım duarlın içinde sağoll hayırlısını diliyorum Rabbimden inş hayırlı vakitte olsunlarrr

Eysan cok sevindim canim senin adina insallah kan testide positif cikar.. Senin su anki mutlulugunu tahmin edebiliyorum canim muhtesem bir duygu olsa gerek.. Ben oyle bir anda ne yaparim hic tahmin bile edemiyorum.. Herhalde mutluluktan aglarim bu defa..

kendine cok cok iyi bak... opuyorum

slm kızlar bana yardımcı olabılırmısınız lutfen benım ayın 22 sınde yanı perşembe gunu adet olmam gerekıyordu ama 17 sınde oldum ama 2 gun leke şeklınde geldı sonra kanamam başladı ama her zamankınden az oldum perşembe cumada çok az oldum normalde 7 gun dolu dolu olurum 3 gun az kanamam oldu yanı karnımdada bı rahatsızlık var bende suphelendım dun akşam test yaptım negatıf cıktı bu ara cevremde adet olup hamıle oldugunu anlamayan o kadar cok kışı oldukı huylandım tabı bende
bı fıkrı olan varmı arkadaşlar:shootout:

slm kızlar bana yardımcı olabılırmısınız lutfen benım ayın 22 sınde yanı perşembe gunu adet olmam gerekıyordu ama 17 sınde oldum ama 2 gun leke şeklınde geldı sonra kanamam başladı ama her zamankınden az oldum perşembe cumada çok az oldum normalde 7 gun dolu dolu olurum 3 gun az kanamam oldu yanı karnımdada bı rahatsızlık var bende suphelendım dun akşam test yaptım negatıf cıktı bu ara cevremde adet olup hamıle oldugunu anlamayan o kadar cok kışı oldukı huylandım tabı bende

açıkçası bişey diyemem canım doktora görünsen daha iyi olur yada kan testi yaptır bunlar kesin sonuç olur. eğer bişi yoksa bile kist falan olabilir ihmal etme derim

Slm canim.. aynisi bendede oldu gecen hafta persembe aksami hafif boyle kahverengi lekerler geldi bende adetim geldi sandim ama sonra gecen saliya kadar yani 4 gun hic birsey gelmedi bende pazartesi doktoru aradim durumu anlattim (ve benim normal adet olmama daha 10 gun vardi) doktor dediki eger kahverengi ise yerlesme kanamasi olabilir sen takip et dedi.. Ve sali gunu sabah normal adet kanamam basladi.. Ayni seninki gibi benimkide normalinden kisa surdu ve su anda bitti bile.. Hatta dun bile cok az kanamam oldu.. Normalde 5-6 gun surer bu defa 3 gunde bitti.. Bende birsey anlamadim o yuzden onumuzdeki hafta icinde doktora gidecegim ne dedigini burda yazarim tekrar.. ben hamile olmadigima eminim ama herhangi baska bir sorun varmi diye gidecegim..

Sende gitsen iyi olur her ihtimale karsi kontrol ettir..

Geri