Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

melişler beni affedin gerçekten de burdan uzak kalmak istemiyorum ama burda durdukça kafaya takmamamk mümkün değil tedavim boyunca ara vermek istiyorum gerlmek istemiyorum. ama takip edecğim sizi hamiş haberlerinizi bekliyorum. bende de öle bi haber olursa kesinlikle yazacağım buraya. sağlıcakla kalın.......

meleklerim evde yaptığım testte pozitifffff çıktı şuan bayılmak üzereyim eşim geliyor kan testine gitmek için döndüğümde herşeyi ayrıntılı yazacağım inşallah dualarınız benimle olsun rabbim bu nasıl bişey çok mutluyum inşallah kandada çıkar..

meleklerim evde yaptığım testte pozitifffff çıktı şuan bayılmak üzereyim eşim geliyor kan testine gitmek için döndüğümde herşeyi ayrıntılı yazacağım inşallah dualarınız benimle olsun rabbim bu nasıl bişey çok mutluyum inşallah kandada çıkar..

canımmm çok sevindimmmm merak etme inşallah kandanda olumlu sonuç alacaksın dualarımız seninle canım..
Allahım burdaki herkese, isteyen herkese nasip etsin🙂

bitanem yaaaaaa çokkkkkk sevindimmm ne güzel bi haber bu böyleee.çok şükür Rabbime bak nasip etti sonunda.tatöım hemna haber ver kan testini olurmu grşzzz hadi Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin caım benimmmm

canımmm çok sevindimmmm merak etme inşallah kandanda olumlu sonuç alacaksın dualarımız seninle canım..
Allahım burdaki herkese, isteyen herkese nasip etsin🙂
vahidem sen nasılsın cnmm girmiyorum ben artık fzlaa ama takip ediyorum bu sabah güzel bi haber alcağmızı tahmin etmiştim çünkü eyşandan çok umutluydummm bakalım inşş kanda da güzel çıkarr.senin nasıl gidiyo cnmm dualarını eksit etme bizlerden de Rabbim en hayırkı vakitte bizlerede nasip etsin inşş

vahidem sen nasılsın cnmm girmiyorum ben artık fzlaa ama takip ediyorum bu sabah güzel bi haber alcağmızı tahmin etmiştim çünkü eyşandan çok umutluydummm bakalım inşş kanda da güzel çıkarr.senin nasıl gidiyo cnmm dualarını eksit etme bizlerden de Rabbim en hayırkı vakitte bizlerede nasip etsin inşş
canım inan bana hep dua ediyorum herbiriniz ve hatta isteyen herkes için burda bu güzel haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum bende iyi olmaya çalışıyorum malum bulantılar altüst etti beni perşembe akşamı serum taktı doktor bişey yiyemediğim için vitaminsiz kalırsın bebeğe bişey olur dedi bu ara en azından serum takviyesi yapalım dedi dün çok iyiydim baya yedim ama bugün yine kötüyüm kusmalar mahvediyo ama bebiş iyiymiş tekrar kalp atışlarını duyduk 1.94 cm olmuş meleğim Allahım tez zamanda sizlerede yaşatsın ama inan bana çok zormuş bu dönemler ben bu kadarını beklemiyordum ama Allah sabır veriyor işte

Canım o topik asıl efsun arkadasımıza ait ve o arkadasımızz şuan hamile... işe yarıyor ama o gebeliğinden dolayı takip edemiyor formu.. ben ise son 4aydır cocuk dusunmuyorum eşm askere gidecek bizde bebek işini erteledik... ateş olcme yontemi aslında cok guzel bir yontem kendi vucudunuzu tanıyorsunuzzz.. yumurtla zamanınızından tut sağlıgınızda bir sorunlar oldugunda da hemen anlıyorsunuz.. ben hamile kalmak isteyenlerin bolumunun uzun sure takipcisiydim pskolojik olarak insan cok rahatlıyor burda dertlerini paylaşaraktan... fakat dediğim gibi biz bebek fikrine asker donusune kadar araverdik...
saol canım Allah kavuştursun inş en kısa zamanda gelir ve seninde hamiş haberlerini alırız.

Geri