Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

zuzucum efsun bi form açtı ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak diye ordan da bakabilirsin ordada yazıyo açıklayıcı bi şekilde

canım fatoşunda dediği gibi konu açtım ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak diye orda açıklayıcı bir şekilde anlattım oku canım.yine kafana takılan varsa sorabilirsin canım.cevaplarım.ama kusura bakmayın kızlar yemek yapmam gerek eşim yarım saate gelir ok?
sen oku zuzucum kafana takılan soruları yaz.ben fırsatını bulursam yazarım cevap buakşam yazamazsam yarın sabah yazarım canım ok?
derecen varsa şimdilik senin yapacağın sabah yataktan kalkmadan dijital dereceyi dilinin altına yerleştirip kaç derece çıktığına bakmak ve o sayfaya yaz ok?
ben cevaplarım
ateşini yalnız 7-7.30 gibi ölç okeğer daha erken kalkman gerkirse kalktığın saatte ölç ama hergün aynı saatte olsun ok

kızlar Allaha emanet olun kendinize iyi bakın ben dittim

anlaştık ben sabah ölçerim yanlız neden dil altı onu anlamadım??🙁 koltuk altı olmaz mı?🙂 (pazarlık yapıyorum)

bide ben bu olayı başka şekilde duymustum? atesölçeri vajinaya yerleştiriyorsun vajina sıcaklığı 36 ise ilişkiye giriliyor. 37 falansa spermler ölüyormuşş
detayını bilmiyorum ama sadece duydum

anlaştık ben sabah ölçerim yanlız neden dil altı onu anlamadım??🙁 koltuk altı olmaz mı?🙂 (pazarlık yapıyorum)

Hasta olduğumuzda vücudumuzun ısısı genellikle koltuk altına sıkıştırılan bir termometre ile ölçülür. Bu, en hijyenik yoldur. Aynı termometre defalarca kullanılabilir, kişiden kişiye hastalık taşıma riski pek yoktur.

Ciddi durumlarda vücudun iç ısısının çok hassas ölçülmesi gerekebilir. Bu durumda termometrenin yerleştirileceği iki yer vardır. Ağzımızda dilin altı ve rektum. Böyle pek de pratik olmayan yerlerden ölçüm alınmasının nedeni buraların vücudun hakiki iç ısısının en doğruya yakın ölçülebileceği yerler olmalarındandır. Koltuk altlan nispeten havaya açıktırlar ve buradan yapılan ölçüm hakiki iç ısıya göre daha düşük değer verir.

Ağızdan alınan ölçümlerde termometre dilin üstüne değil de altına konulur çünkü ölçümden az önce alınmış bir içecek dilin üstünde olması gerekenden daha farklı bir değer görülmesine sebep olabilir; bütün öğrencilerin bildiği tebeşir tozu yutma numarası gibi.

Ancak termometreyi dilin altına koyunca iş değişir. Bu bölgede ve rektumda kan damarları çok olduğundan dış etkenler ölçüm sonucunu etkileyemezler. Buralardan vücut iç ısısı hem çok süratli hem de en sağlıklı şekilde ölçülebilir.

Hasta olduğumuzda vücudumuzun ısısı genellikle koltuk altına sıkıştırılan bir termometre ile ölçülür. Bu, en hijyenik yoldur. Aynı termometre defalarca kullanılabilir, kişiden kişiye hastalık taşıma riski pek yoktur.

Ciddi durumlarda vücudun iç ısısının çok hassas ölçülmesi gerekebilir. Bu durumda termometrenin yerleştirileceği iki yer vardır. Ağzımızda dilin altı ve rektum. Böyle pek de pratik olmayan yerlerden ölçüm alınmasının nedeni buraların vücudun hakiki iç ısısının en doğruya yakın ölçülebileceği yerler olmalarındandır. Koltuk altlan nispeten havaya açıktırlar ve buradan yapılan ölçüm hakiki iç ısıya göre daha düşük değer verir.

Ağızdan alınan ölçümlerde termometre dilin üstüne değil de altına konulur çünkü ölçümden az önce alınmış bir içecek dilin üstünde olması gerekenden daha farklı bir değer görülmesine sebep olabilir; bütün öğrencilerin bildiği tebeşir tozu yutma numarası gibi.

Ancak termometreyi dilin altına koyunca iş değişir. Bu bölgede ve rektumda kan damarları çok olduğundan dış etkenler ölçüm sonucunu etkileyemezler. Buralardan vücut iç ısısı hem çok süratli hem de en sağlıklı şekilde ölçülebilir.

:eferin: aferinn fatoşcum güzel açıklama.aydınlattın bizi vallaaaa

buarada ben geldim eşimin biraz işi uzamış gelene kadar takılıyorummm

Geri