Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahh fatoşcum ahh bir anlaşamadık senle yahuuu
reglden sonraki 7.gün demişsin regl günlerini yokmu bu 7 günün içinde yani regl olduğun gün 1.gün olur sonraki 2.gün ok böyle hesapla regl olduğun tarihi yaz sen bana bacımmmmm

oo tamam canım bende diyorum var bu işte bir iş..
anlaşıldı umarım eşin buakşam almayı unutmaz derceyi.hem sen niye almadında kız, eşine dedin o da unutmuş yazık

ya benim iş yerimin orda ve oturduğum ev çevresinde ecz.yok o yüzden ona aldırayım ama unutmuş hem ablamlar ecz.de zaten benim onlara söyledim bu akşam getirecekler hani her ecz.den alınır diye kocama senin karşındaki ecz.den al dedim hata yaptım kendi işini kendin görcen kardeşim
ben bunu anladım🙂

ahh fatoşcum ahh bir anlaşamadık senle yahuuu
reglden sonraki 7.gün demişsin regl günlerini yokmu bu 7 günün içinde yani regl olduğun gün 1.gün olur sonraki 2.gün ok böyle hesapla regl olduğun tarihi yaz sen bana bacımmmmm

regl olduğum tarih 30.04.2009 hayatım 4 gün sürdü ve bitti

tamam canım yazdım ben tarihini bir yere evet 7.günündesin.adetlerin düzenlimi canım?bir dahaki adetini nezamana bekliyosun?

14 mayıs regl tarihin tamam canım.8 gün kalmış.muhtemelen yumurtlama günlerin geçmiş canım.eğer 30 günde bir regl oluyosan yumurtlam arlığın zaman olarak 14.-18. günlerdedir.bence sen bugecede çalışma yap fatoşcum.eğer 18.gün çatladıysa yumurtan yumurtlamadan önceki 2 gün ve sonraki 2 günde önemli olacağından bu gece çalış derim ben.
artık bundan sonra demekki senin regl olacaksan regl dereceni öğrenicez.ki inşallah olmazsın.regl olmicaksan ateşin yüksek gider bebk olup olmadığını anlyabiliriz fatoşcum.şimdi regl derecni biliyo olsaydım kesin gibi derdim belli olurdu ateşinden
örneğin 36.1 lik derece ile regl oluyosan ve ateşin bu civardaysa regl olucanı biliriz
eğer 36.5-ve üzerinde olur ve düşmezse ateşin büyük ihtimalle bebiş var diyebiliriz ama regl dereceni bilmiyoruz şuan.inşallah öğrenicez canım ok
zamanla sende anlicaksın nasıl oluyo bende kendim öğrendim zamanla
umarın regl derceni değilde bebişin geldiği dereceyi biliriz canım
🙂 efsuncum bu arada ben 24 güne bir regl oluyorum geçen ay 25 güne uzadı saat gibi aslında neden uzadı bilmiyorum

aahhh zuzucum ah canım benimkide saat gibiydi 26.gün gelir ben regl olurdum şimdi 6 ay değişken oldu 23. gün 24.gün 25.gün 26.gün 28.gün falan oldum şimdi 28. günde sabit kaldı şeker bunlar normal tabi 1-2 gün erken veya geç gelebilir.psikolojik nedenlerden ötürü canım bu tür değişimler normal canım.hem eğer regl düzensizleşmeye başladıysa bu şekilde buna rahim kendini bebeğe hazırlıyor denilir
umarım bugünlerde hamiş olduğun haberini alırız.
istersen bak 8 günün kalmış ateş ölç istersen öğrenebiliriz bu şekilde yardımcı olmaya çalışırım

aahhh zuzucum ah canım benimkide saat gibiydi 26.gün gelir ben regl olurdum şimdi 6 ay değişken oldu 23. gün 24.gün 25.gün 26.gün 28.gün falan oldum şimdi 28. günde sabit kaldı şeker bunlar normal tabi 1-2 gün erken veya geç gelebilir.psikolojik nedenlerden ötürü canım bu tür değişimler normal canım.hem eğer regl düzensizleşmeye başladıysa bu şekilde buna rahim kendini bebeğe hazırlıyor denilir
umarım bugünlerde hamiş olduğun haberini alırız.
istersen bak 8 günün kalmış ateş ölç istersen öğrenebiliriz bu şekilde yardımcı olmaya çalışırım
bende o olayı anlamaya çalışıyorumm, bide benim için anlatısan sevinirim
bu arada yumurtlama günleri full çalışma yaptım inşallah kısmetse artık şimdiden umutlanıyorummm

Geri