sende hosgeldin aramiza canim.saol ii dileklerin icin insallah öyledir allahim.
ee anlat bakalim nekadar süredir deniyosun dr a gittinmi?
ve en önemlisi ümidini kaybetmeden moralli bi sekilde olman canim insallah allah isteyen herkese nasip eder
doğru söylüyosun da beklemek için pek zamanım yok malum yaş gidiyor
telaşım ve üzüntüm ondan
ben 4 aydır deniyorum
büyük kızım baya büyüdü 13 oldu kendi yaşım kadar onuda düşünüyorum
bak iste ne güzel sükür etmen gereken bi kizin varmis allah ona uzun ömürler versin.yanlis anlama ama burda birtaneyi bulmak icin senelerce cabalayan arkadaslarimiz var sen yine sanslisin ki bi evladin var.
kendini hic kasma normal cünki ara vermissin sakin ol ve denemeye tam gaz devam hic üzülme bi sorun yok olacak insallah
saol canim ii dileklerin icin hayir suanda hic bir belirti yok ve bunu nasil analrim onu b ile bilemiyoruum. cok heyecanliyim sakin durmaya calisiyorum aklimdan cikarmaya calisiyorum ama olmuyo cok sabirsizim hani ilkel de olsa test olsa evde yapacagim yapacam ama bilmiyorum test icin beklemem lazim insallah hamisimdir. benimde kasik larima arada agrilar geliyo ve belim cok agriyo bunlardam baska bsey yok dün cok vardi ama tam adet belirtilerimdi bugün kayboldular bakalim allahtan hayirlisiii
hamileyim ben canım 12 haftalık.benimde belirtim yoktu hiç.sadece kasıklarımda hafif sancılar oluyordu.sanki ağırlık var gibi hissediyordum.bide benim adetim hiç şaşmazdı ve olmadan bir iki gün önce akıntım olurdu ve hafif hafif sancım olurdu.hamile kaldığım ay hiçbir şey olmadı.bende senin gibi yerimde duramıyordum.ama mübarek ramazandıda hep başka şeylerle meşgul olmaya çalıştım aklından çıkmıyorda insanın.hayırlısı inşallah canım ya.hayırlı haberler alırız inşallah
doğru söylüyosun da beklemek için pek zamanım yok malum yaş gidiyor
telaşım ve üzüntüm ondan
ben 4 aydır deniyorum
büyük kızım baya büyüdü 13 oldu kendi yaşım kadar onuda düşünüyorum
HII baya ara vermişin.ondandır belki.4 ay da uzun bir süre değil.nasıl korundun onun da etkisi vardır.bi seneyi gözden çıkarıca.AMA moralini bozma bak kızın da varmış birini veren rabbim öbürünüde varir.sabır birazcık
Tabiki şükrediyorum çok şanslıyım anneyim
Ama bir tane daha olsun istiyorum
Zaten eğer normel yolarla sahip olamazsam gidip tedavi olurum gibi bir şansım yada lüksüm yok
en yakın arkadaışmın 1 tane bile olmazken kimselere ağzımı açıp ben çocuk istiyorum bile diyemiyorum
inanki o kadar zor ki sadece sizinle paylaşabiliyorum
slm bence bukadar karamsar olmayi birakmalisin ilk önce..
sen rahat ve umutlu bir sekilde denemelisin ki sonuc da o kadar umutlu olsun.
seni cok ii anliyorum gercekten ama biraz daha ümitli ol..
bizde deniyoruz 9 ay oldu ama olmuyo vardir bunda da bi hayir..
cok heyecanliyim insallah bu ay tutmustur bu gün adet günüm ama dediim gibi simdilik bsey yokk.
allah herkesin gönlüne göre verecektir insallah
sağol canım, bu karamsarlığa bugün düştüm kırmızıları görünce 🙁(( yoksa son derece rahat ve umutluydum.
inşallah senin meleğin gelmiştir. inşallah benimki de en yakın zamanda gelir.
Tabiki şükrediyorum çok şanslıyım anneyim
Ama bir tane daha olsun istiyorum
Zaten eğer normel yolarla sahip olamazsam gidip tedavi olurum gibi bir şansım yada lüksüm yok
en yakın arkadaışmın 1 tane bile olmazken kimselere ağzımı açıp ben çocuk istiyorum bile diyemiyorum
inanki o kadar zor ki sadece sizinle paylaşabiliyorum
merhaba aramıza hoşgeldin... umarım istediğin gibi 2. çocuğa sahip olursun. bana kalırsa bir doktora görün, yumurtalıkların normal mi herhangi bir problemin var mı önce onu öğren. yani boşa zaman geçirmemiş olursun. ya aslında doktorlar belli bir yaştan sonra yumurtalıkların kalitesini yitirdiğini söylese de 40-45 yaşında doğuranlar da var.