Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bende regl oldumm bu ay listeye girmek istemiyom.hayırlıs olsun inşş bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırı inşş.
CANIM BENDE seni merak ediyordum .üzülme bitanem ya sana kolay geliyor diceksinde bak gerçekten vaktini bekliyor melişleriniz.berzah aleminden bizi seyrediyorlar.moral bozmak yılmak yok tamammı.hep dualarım sizinle

slm kizlar nasilsinizz?
bugün benim regl günüm ama hala bsey yok allahim insallah hamisimdir bi belirtide yok bende simdilik yerimde duramiyorum..
dualarinizi benden eksik etmeyin lütfeen
a.s canım ya ARADA iş yapıyorum da yazını görmedim.hayırlı haberler alırız senden inşallah canım.yanlız kendini kasma.RAHAT OLMAYA çalış.varmı belirti felan gerçi herkese göre değişiyor bazısı anlamıyr bile.bende öyle hiçbir belirtim yoktu sadece kasıklarımda çok hafif sancı oluyordu.

Hastalanamadım da yeni dönem başlasın bir sorun var diye düşünüyorum artık
çoook üzgünüm
aramıza hoşgeldin öncelikle.kaç aydır deniyorsunki hemen sorun var diye moral bozuyorsun.moral çok önemli kaldıki bir terslik varsa bile şimdi herşeyin bir çaresi var.
ama nasib olucak önce.elinden geleni yapcan gerisini yüce mevlaya bırakıcan.birbirmize dua edicez sonra.güzel kardeşim ama asla moral bozmıcaz.hep ümitli olucaz

a.s canım ya ARADA iş yapıyorum da yazını görmedim.hayırlı haberler alırız senden inşallah canım.yanlız kendini kasma.RAHAT OLMAYA çalış.varmı belirti felan gerçi herkese göre değişiyor bazısı anlamıyr bile.bende öyle hiçbir belirtim yoktu sadece kasıklarımda çok hafif sancı oluyordu.

saol canim ii dileklerin icin hayir suanda hic bir belirti yok ve bunu nasil analrim onu b ile bilemiyoruum.
cok heyecanliyim sakin durmaya calisiyorum aklimdan cikarmaya calisiyorum ama olmuyo cok sabirsizim hani ilkel de olsa test olsa evde yapacagim yapacam ama bilmiyorum
test icin beklemem lazim insallah hamisimdir. benimde kasik larima arada agrilar geliyo ve belim cok agriyo bunlardam baska bsey yok dün cok vardi ama tam adet belirtilerimdi bugün kayboldular bakalim allahtan hayirlisiii

doğru söylüyosun da beklemek için pek zamanım yok malum yaş gidiyor
telaşım ve üzüntüm ondan
ben 4 aydır deniyorum
büyük kızım baya büyüdü 13 oldu kendi yaşım kadar onuda düşünüyorum

Geri