Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bende regl oldumm bu ay listeye girmek istemiyom.hayırlıs olsun inşş bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırı inşş.

canım benım üzülmek yok sabırlı olucaz ve çalışmamıza devam edıcez tamam mı tatlım yanındayım hep merak etme olucak Allah ın izniyle🙂

SELAM KIZLAR NASILSINIZ.BEN BU YENİ PROGRAM YÜZÜNDEN NE GECEM KALDI NE GÜNDÜZÜM.ALLAHTAN PATRONUM VAZGEÇTİ ESKİYE DÖNDÜK.ÜÇ HAFTADIR YEDİLER ÖMÜRÜMÜ.SİZLERİ DE ÇOK MERak ediyorum ama hiç girçek fırsatım olmadı.

canım benım lütfen üzülme senı çok ıyı anlıyorum zor bılıyorum ama dayanmak zorundayız ınsallah gelecek meleklerımız en yakın zamanda hiç gün takıbı yapma bırak oluruna Allah ım ne zaman nasıp ederse olur napalım be canım esınde destek olur sana sıkma canını lütfen ıyı ol bır daha kı aya daha güçlü gırelım tatlım tamam🙂

sen de biliyorsun üzülmemek elde değil, gözyaşlarım akıp gidiyor. çünkü içimden bir ses olacağını söylüyordu ama olmadı. hayal kırıklığı yaşamak ne kötü. eşim sağolsun hep destek ama onun da üzüleceğine eminim.

inşallah canım elbet bizim de miniklerimiz gelecektir. regl bitince iyi bir doktora gitmeyi planlıyorum.

sen de biliyorsun üzülmemek elde değil, gözyaşlarım akıp gidiyor. çünkü içimden bir ses olacağını söylüyordu ama olmadı. hayal kırıklığı yaşamak ne kötü. eşim sağolsun hep destek ama onun da üzüleceğine eminim.

inşallah canım elbet bizim de miniklerimiz gelecektir. regl bitince iyi bir doktora gitmeyi planlıyorum.
canım benim sakın üzülme belki daha vakti zamanı vardır elbet birgün gelcek bizim bebişlerimizde ama böyle takıntı yaparak kendimizi yıpratmaktan başka bişey yaptığımız yok bi doktora git bakalım ne diyecek ama biliyosun doktora gidip hiç bir sorunu olmayanlarda bizim gibi beklemekteen iyisi oluruna bırakmak ve fazla düşünmemek

slm kizlar nasilsinizz?
bugün benim regl günüm ama hala bsey yok allahim insallah hamisimdir bi belirtide yok bende simdilik yerimde duramiyorum..
dualarinizi benden eksik etmeyin lütfeen

Yine hüsran...
Az önce reglim başladı 🙁(( Allahım sana karşı gelmek ne haddime ama ben hamile kalmayı neden beceremiyorum???
2 aydır çok düzenli çalıştık gün takibi tuttuk eşimle ama yine olmadı... nasıl eşime ben regl oldum diyeceğim?
canım ya üzülmemek elde değil biliyorum.ama dirayetli olmalısın.HER İŞİNDE HAYIR OLAN RABBİMİN VARDIR BİR BİLDİĞİ.HİÇ UMUDUNU KAYBETME.
ne olursa olsun umutvar olmalısın.

canım benim sakın üzülme belki daha vakti zamanı vardır elbet birgün gelcek bizim bebişlerimizde ama böyle takıntı yaparak kendimizi yıpratmaktan başka bişey yaptığımız yok bi doktora git bakalım ne diyecek ama biliyosun doktora gidip hiç bir sorunu olmayanlarda bizim gibi beklemekteen iyisi oluruna bırakmak ve fazla düşünmemek

canım haklısın ama ben bu ay hiç stres yapmadım, kafama takmadım ve hep hayırlısı dedim. insanın yine de içi olumlu sonucu istiyor ve olmayınca da işte hayal kırıklığı. ağustosta dr a muayene olmuştum herşey yolundaydı fakat yine de başka bir dr takip edicem artık.

canım ya üzülmemek elde değil biliyorum.ama dirayetli olmalısın.HER İŞİNDE HAYIR OLAN RABBİMİN VARDIR BİR BİLDİĞİ.HİÇ UMUDUNU KAYBETME.
ne olursa olsun umutvar olmalısın.

inşallah canım...sadece yaşım geçiyor ve zaman ilerliyor. bu beni daha çok üzüyor ve umutsuzluğa sürüklüyor. kızkardeşim 2 aylık evli ve hiç korunmadılar bebek istediler 15-20 günlük evliyken hamile kaldı. ama biz istiyoruz temmuzdan beri....fakat yumurtlama günlerini geçirmişiz önceleri ve sadece eylül-ekimde daha bilinçliydik ama olmadı hamile kalamadım.

inşallah canım...sadece yaşım geçiyor ve zaman ilerliyor. bu beni daha çok üzüyor ve umutsuzluğa sürüklüyor. kızkardeşim 2 aylık evli ve hiç korunmadılar bebek istediler 15-20 günlük evliyken hamile kaldı. ama biz istiyoruz temmuzdan beri....fakat yumurtlama günlerini geçirmişiz önceleri ve sadece eylül-ekimde daha bilinçliydik ama olmadı hamile kalamadım.

slm bence bukadar karamsar olmayi birakmalisin ilk önce..
sen rahat ve umutlu bir sekilde denemelisin ki sonuc da o kadar umutlu olsun.
seni cok ii anliyorum gercekten ama biraz daha ümitli ol..
bizde deniyoruz 9 ay oldu ama olmuyo vardir bunda da bi hayir..
cok heyecanliyim insallah bu ay tutmustur bu gün adet günüm ama dediim gibi simdilik bsey yokk.
allah herkesin gönlüne göre verecektir insallah

CANIM YA öyle düşünme ne olur.dün bir arkadaşımla doktora gittik.5 AYDIR DÜZennli deniyor oda olmuyor.doktor bir yıldan önce kimseye tedavi uygulamıyorum akışına bırakmanız lazım dedi.ama içim rahatlasın istersen adetin 3 .günü gel test yapalım dedi.belli olmuyor hakkatende nasib güzel kardeşim bazısı korunurken bile hamile kalıyor.GÜZEL RABBİM belki de böyle deniyor bizi.sana tavsiyem ümidini hiç kaybetme.bende çok bunalıyordum.en son dedimki ya bu olcaksa olcak.nasip sonuçta.elinden geleni yap gerisini yüce mevlanın merhametine bırak .melişin gelicek vakitni bekliyr sadece

Geri