Fatoşşşcummm canım benim okudum şimdi yazdıklarını....Canım benim içim doldu okurken ama varyaa sen ne kadar güçlüsün maş.Herkes böyle söyleyemez.Eminim ki Rabbim sana en hayırlı zamanda bebeğini verecek ne olur biraz daha sabret güzelim.
Biz her zaman birbirimizin yanındayız ii gündede kötü gündede.Canın ne zaman isterse o zaman gel foruma biraz kafanı dağıt belki de en iisi bu olacak...
Seni çok seviyoruz unutma bunu🙂🙂
evet canim burdayim yazilari okuyordum ben kendime uzulmustum sabah 6 dan beri atesim dusunce saat 11 bekledim ve 11:30 da kirmizilar geldi bebis yine yok ama ben daha cok fatosumuza uzuldum canim ya yazilarini okurken kendimi tutamadim allahim benden once ona nasip etsin bebisini allahim hepimizede nasip etsin gercekten cok zor beklemek.
evet canim burdayim yazilari okuyordum ben kendime uzulmustum sabah 6 dan beri atesim dusunce saat 11 bekledim ve 11:30 da kirmizilar geldi bebis yine yok ama ben daha cok fatosumuza uzuldum canim ya yazilarini okurken kendimi tutamadim allahim benden once ona nasip etsin bebisini allahim hepimizede nasip etsin gercekten cok zor beklemek.
canım benim yaaaa hayırlısı olsun tatlım bekliyoruz hepimiz kimimiz daha uzun kimimiz kısa ma beklemek gerçekten zorr.olsun vardır bi hayır deyip sabırla beklemeye devam tatlım.bende bu aydan sonra daha listeye girmicem zaten bu stres daha zor oluyooo daha çok umutlanıyo insan kendini gördükçee ama hayırlısı olsun cnaım benim sakın sıkma canını
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim özzlemm...........................21 Ekim Lalezar...............................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim Yazgülü24........................30 Ekim arzu85.............................13 kasım
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(Ekim anne adayı süperrrrrrr))
Canım benim yaaa ne oluyoo böyle bize yaprak dökümü gibi olduk yaaaa...
Ama Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.Üzülme tatlım sende tmm mı elbet bizimde olacak ki sen zaten annesin bu duyguyu tattın ne güzel.İnş. bir daha tadacaksın sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor heralde...
canım benim yaaaa hayırlısı olsun tatlım bekliyoruz hepimiz kimimiz daha uzun kimimiz kısa ma beklemek gerçekten zorr.olsun vardır bi hayır deyip sabırla beklemeye devam tatlım.bende bu aydan sonra daha listeye girmicem zaten bu stres daha zor oluyooo daha çok umutlanıyo insan kendini gördükçee ama hayırlısı olsun cnaım benim sakın sıkma canını
evet canim cok haklisin sitede insan kendini gorunce hep aklinda o gunu tutuyor bende simdilik listeye girmiycem ve ates olcmeyi birakicam dun atesim 36.7 oldu bugun 36.3 oldu hemen dustu gunu gelince iste hic hesapta yapmiycam bu bebek yuzunden tam 10 kilo aldim artik rejime basliycam esim kiyametleri kopariyor ayi diye ama kendiside 100 kilo belki ben rejimle ugrasirken bebegim geliverir