Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım benim yaaa ne oluyoo böyle bize yaprak dökümü gibi olduk yaaaa...
Ama Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.Üzülme tatlım sende tmm mı elbet bizimde olacak ki sen zaten annesin bu duyguyu tattın ne güzel.İnş. bir daha tadacaksın sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor heralde...
evet canim ya bugun cok arkadasimizda regl olmus cok uzuldum canim ya 7 ay oldu daha yok vardir budada bir hayir rabbim uygun zamani gelince hepimiz bebislerini verir insallah.

nur canim sira sana gelmis sende varmi degisik biseyler diycem ama tabiki en onemli belirti adetet gecikmesi insallah sizden guzel haber aliriz bende diyorum hani soyle bi iki gun bari adetim geciksede sevinsem ama nerdeeeee gunu ve saati 11 olunca kirmizi geliyor iste benim komsumun gelini vardi tam 5 yil bebek bekledi dr ler hersey iyi allah dedi ve birgun kayinini kahvede silahla oldurduler gelinde cenazeyle ugrasirken hamis kaldi en onemlisi kafaya takmadan yimirta hesabi yapmadan beklemek bence supriz olsun biz cok takiyoruz kafaya oda gecikiyor iste.

nur canim sira sana gelmis sende varmi degisik biseyler diycem ama tabiki en onemli belirti adetet gecikmesi insallah sizden guzel haber aliriz bende diyorum hani soyle bi iki gun bari adetim geciksede sevinsem ama nerdeeeee gunu ve saati 11 olunca kirmizi geliyor iste benim komsumun gelini vardi tam 5 yil bebek bekledi dr ler hersey iyi allah dedi ve birgun kayinini kahvede silahla oldurduler gelinde cenazeyle ugrasirken hamis kaldi en onemlisi kafaya takmadan yimirta hesabi yapmadan beklemek bence supriz olsun biz cok takiyoruz kafaya oda gecikiyor iste.
evt canım sıra geldi banaaaa🙂ama daha günüm var ve bende ader olucam anlıyorum hayırlısı olsun inşallah ttalım.regl sancılarım vardı dün ve önceki gün ama bu gün bişi yok.ama farkediyorum genelde böyle oluyo zaten benim reglim gelmeden önce sancı oluyo sabahları sonra duruyo 3 4 güne oluyorumm.bir haftaya kadar çok takıyodum ama herşeyin başı sağllıkkk ve en önemlisi hayırlısı olsun artık napalım canım daha vakti var demekki inş güzel haberler verebilirim ama regl yolda sanıyorumm🙂

Günaydın meleklerimmmm.bu sabah size çok güzel haberler vermek isterdim fakat veremiyorum.çok istememe çok uğraşmama ve sabretmeme rağmen rabbim daha henüz anlıma yazmamış ki bebeğimi o küçücük kalp atışlarını hareketlerini daha henüz görebilme şansım olmadı maalesef.üzülmüyorummm isyanda etmiyorum allahın bir bildiği vardır elbet diyorummm ve sineye çekiyorum kendimi.belki tedaviye başlarım yeniden belkide ara verirrim belli bir müddet.şuan kafam biraz karışık olduğundan net cevaplar veremiyorum bugün kendime kafa izni yaptım kimseyle fazla konuşmak istemiyorum.sizlere minnetterım hep yanımda oldunuz beni hiç yalnız bırakmadınız çok sağolun arkadaşlar bundan sonrada ben bi yere gitmem allahın izniyle.sizleri bende yalnız bırakmam inşallah kafam sağlam olduğu sürece çıldırmadığım sürece yılmadığım sürece.inşallah bekleyen arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız.içim yanıyo kavruluyo ama hissettirmemeye çalışıyorum çok zor bi durum olsa gerek yoksa burda herkes ne oldu ne oldu diye soru sormaya başlarlar kime ne diceksin en iyisi susmak.

yine her ay beklediğim gibi bu ayda bekledim seni
ama sen yine gelmedin be meleğim
yine yalnız bıraktın beni
olsun ben yine seni bekleyeceğim bir ömür boyu
gelsende gelmesende..........................

fatos canim uzma kendini bukadar lutfen sen cok guclusun eminim bunu da atlaticaksin allahim yardimcin olsun ve en kisa zamanda bebisini nasip etsin canim hep dualarimdasin sen okadar iyi bir insansinki sen kendinde meleksin insallah rabbim en kisa zamanda gobeginede melek verir canim.saglicakla kal kafani topla yine gel insallah gelisinde cok mutlu gelirsin tatlim

Ahh fatoşçum seni çok iyi anlıyorum 6 ay kadar önce aynı şeyi bende yaşadım, aşılama yaptırdık, bütün gebelik belirtilerimde var, dr.um 21. gün kan testi yaptır dedi, sabah kalktım işe gittim, sevkimi hazırladım, bütün arkadaşlarım benden heyecanlı, hadi bir lavaboya gideyim dedim kiiiiii gelmişti regl ve kimseye çaktırmadan yine çıktım gittim, onlara hissetirmeden içimdeki fırtınayı, hastaneye kanımı verdim, (son çırpınışlar, üstünemi görüyorum falan gibi saçmalıklar...) nefatif olduğunu bile bile internetten testimin sonucunu aldım.. ve akşam eve gittim, işte gerisi malum eşimle hayal kırıklığı falan işte, bugünlere geldik tekrar...

Son düzenleme:
tatlı fatosssumm
üzülmekte çok haklısın..
ama iki gün sabret benim tahlil de negatif çıksın beraberce üzülürüz bu ayın aşılama mağdurları olarak🙂
çünkü eminim ki bende de bişi yok..
yani yalnız değilsin..
üstelik birincide olmadı demek hiç olmayacak demek değil..
bir sürü insan ikincide üçüncüde.. hatta yetmiyo tüp bebekle hamile kalabiliyo...
sabredip inanmak çok önemli..
kimlerin bebişi oldu ben biliyorum..
tıbbi olarak çok zor durumlarda bile insanlar bebeklerini kucakladılar..
kafa karışıklığına gerek yok.. kafa karışacak bişi yok..
istiyor musun??? evet.. o zaman hiiiiiiiçççç yorulmadan devam.
hedefe kitlenip devam arkadaşım...
kendini boşu boşuna üzme..ha yıllardır uğraşırsın bütün seçenekler biter artık hiç ümit kalmaz o zaman tamam.. ama bunları da yaşayan insanlar var yapalım..herşey bizim için..
hadi üzüme sil gözyaşlarını gülümse doğmamış meleğine..onu dünyaya getirmek için vargücünle çalışmaya devam..
o gelmek istiyor yardım et ona..

ii akksamlar melisler nasilsiniz??
umarim iisinizdir.allahtan hic bir zaman icin ümit kesilmez caninizi hiiic üzmeyin.
biliyorum demesi kolay aama yasamasinida biz kolaylastirabiliriz yani bi nevi hersey bizim elimizde.alaha siginarak onun yolundan sasmayarak bunun üstesinden gelebiliriz.sükretmeyi bilmeli ve elimzdekilerin degerini bilelim.bebek tabiki mükemmel bisey ama bu da hayatin sonu demek degil.bende cok istiyorum benimde olmuyo ama bunun üstesinden gelebilmeliyiz.lütfen hayatinizi zindana cevirmeyin kendinizin esinizin moralini bozmayin bu sebepten.siizziii coook ii anliyorum ama allahtan ümit kesilmez bol moralli bi sekilde yola tam gaz devam.....

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.ben bayadır giremedim hiç.işlerim çok yoğun akşamlarıda ölüyorum yorgunluktan.hiçbir şey yiyemez oldum.zorla bir şeyler tıkıyorum mideme.fatoşcum inan çok üzüldüm.canım ya.zaman diyoruz ya hep.zamanı belli diye.zamanı değilmiş canım benim.yoksa yürekten inandıktan sonra YÜCE RABBİM hiç bir duayı geri çevirmez.ama öyle bir vakitte verirki.tamda ihtiyacınız olduğu anda.sabır güzel kardeşlerim biraz daha sabır.
gelicek inşallah melekleriniz

Geri