Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ii aksamlar canim insallah gelmez o kirmizilar sen gönlüünü ferah tut aklinda hep o olursa ha geldi gelecek diye kesin geliyo bende öyle oldun cünkü kafana takma
ne zamandir istiyorsunuz
ilk bebeğimi kaybettim 6 ay önce o zamandan beri deniyoruz.Bugün reglim :hasta:başladı bu ayda ümitlerim boşa çıktı.Hamile melekler Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Bebek isteyen melekler Allah en kısa zamanda nasip etsin.🙂

ilk bebeğimi kaybettim 6 ay önce o zamandan beri deniyoruz.Bugün reglim :hasta:başladı bu ayda ümitlerim boşa çıktı.Hamile melekler Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Bebek isteyen melekler Allah en kısa zamanda nasip etsin.🙂

canım hayıurlısı olsun boşver napalım allahım böle yazmış sabredelim

yok canım gelmezse 3 gün sonra yaparım geçen ay 20 sinde geldi normalde 3 gün öne atar bende 4 veya 5 gün öne atıyor bugün gelmezse 2 gün daha mühlet sonra yaparım ama kesin gelecek gibi ağrıyor😀

Tabiki sen daha iyi bilirsin kendi adet agrilarini ama hayirlisi canim insallah gelmezde seni yaniltir bu ay..

Seninkinin gunu belliymis en azindan benimki hic duzenli olmuyor 🙁🙁

Amin canim..

Uzuldum canim senin adina.. once sevinip sonra kaybetmek cok zor olsa gerek.. Allahim bir daha yasatmasin oyle bi aci..

Hosgeldin canim.. bende iyiyim cok sukur ama dedigin gibi fatos icin uzuldum bugun..

Insallah gulum burdaki herkesten en kisa zamanda iyi haberler aliriz..

Bel cektirme konusunda pek bir fikrim yok.. Ben daha bugun duydum ama faydasini gorenler var dedi arkadaslar ne bileyim.. Sonucta eskiden bu kadar fazla cocuk sorunu oldugunu dusunmuyorum.. Soyle bi geriye baktigimiz zaman su anda bu sorun daha yaygin gibi geliyor bana..

canım eski zamanla şimdiki zamanı karşılaştırısak yanılırız. Eskiden annelerimizin yediği içtiği herşey doğaldı, hormon, katkı maddesi içermiyordu, iş stresi yaşamıyolardı, araba egzos dumanı şimdiki kadar değildi, sigara alkol yoktu vs vs... daha ne diyeyim ki doğru eskiden tarlada doğurup tek başına tekrar iş başına geçerlermiş ama dediğim gibi zaman çok değişti. En basitinden evimizde kullandığımız bulaşık makinaları bile kullandığımız deterjan kalıntılarından dolayı risk taşıyolarr. Yani durum bu , teknoloji hızla ilerliyor ama yan etkileri de bizi etkiliyor.:n028:

Geri