Yazgulu24 Hamiş Melek 15 Ekim 2009 #24.051 duygum_06' Alıntı: slm kızlar bugün nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Slm duygum.. iyilik Allah'a sukur sen nasilsin?
duygum_06' Alıntı: slm kızlar bugün nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Slm duygum.. iyilik Allah'a sukur sen nasilsin?
M mrs m. Daimi Üye Üye 15 Ekim 2009 #24.052 *jellibon*' Alıntı: ben tekrar yine geldim benim kasık ağrım var aynı adet olacak gibiyim ama henüz bişi yok Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin inşallah bu ağrılar hayırlı haber ağrılarıdır canım 🙂 benim de 1 haftadır falan kasıklarım ağrıyor sanırım yine üşütmekten enfeksiyon kaptım öfffff inşallah değildir. başım da 1 haftadır ara ara ağrıyor grip mi gelecek bilmiyorum regl günün ne zaman?
*jellibon*' Alıntı: ben tekrar yine geldim benim kasık ağrım var aynı adet olacak gibiyim ama henüz bişi yok Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin inşallah bu ağrılar hayırlı haber ağrılarıdır canım 🙂 benim de 1 haftadır falan kasıklarım ağrıyor sanırım yine üşütmekten enfeksiyon kaptım öfffff inşallah değildir. başım da 1 haftadır ara ara ağrıyor grip mi gelecek bilmiyorum regl günün ne zaman?
duygum_06 Hamiş Melek 15 Ekim 2009 #24.053 Yazgulu24' Alıntı: Slm duygum.. iyilik Allah'a sukur sen nasilsin? Genişletmek için tıkla ... tşkler tatlım iyiyim bende çalışmaları çoktandır bitirdim 🙂 beklemedeyim bakalım bu ay sonuç ne gelicek
Yazgulu24' Alıntı: Slm duygum.. iyilik Allah'a sukur sen nasilsin? Genişletmek için tıkla ... tşkler tatlım iyiyim bende çalışmaları çoktandır bitirdim 🙂 beklemedeyim bakalım bu ay sonuç ne gelicek
Yazgulu24 Hamiş Melek 15 Ekim 2009 #24.054 *jellibon*' Alıntı: ben tekrar yine geldim benim kasık ağrım var aynı adet olacak gibiyim ama henüz bişi yok Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim nasilsin bugun? Senin cumartesi regl olman gerekiyor degil mi? Insallah olmazsin canim ve guzel haberini aliriz.. Bel ve bas agrin var mi? ben genelde adet olacagim zaman belim ve basim agrirda..
*jellibon*' Alıntı: ben tekrar yine geldim benim kasık ağrım var aynı adet olacak gibiyim ama henüz bişi yok Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim nasilsin bugun? Senin cumartesi regl olman gerekiyor degil mi? Insallah olmazsin canim ve guzel haberini aliriz.. Bel ve bas agrin var mi? ben genelde adet olacagim zaman belim ve basim agrirda..
Yazgulu24 Hamiş Melek 15 Ekim 2009 #24.055 duygum_06' Alıntı: tşkler tatlım iyiyim bende çalışmaları çoktandır bitirdim 🙂 beklemedeyim bakalım bu ay sonuç ne gelicek Genişletmek için tıkla ... Ayni bende oyle canim.. ama daha cok var benim.. Insallah olumlu cikar bu ay herkes icin..
duygum_06' Alıntı: tşkler tatlım iyiyim bende çalışmaları çoktandır bitirdim 🙂 beklemedeyim bakalım bu ay sonuç ne gelicek Genişletmek için tıkla ... Ayni bende oyle canim.. ama daha cok var benim.. Insallah olumlu cikar bu ay herkes icin..
duygum_06 Hamiş Melek 15 Ekim 2009 #24.056 Yazgulu24' Alıntı: Ayni bende oyle canim.. ama daha cok var benim.. Insallah olumlu cikar bu ay herkes icin.. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım
Yazgulu24' Alıntı: Ayni bende oyle canim.. ama daha cok var benim.. Insallah olumlu cikar bu ay herkes icin.. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım
*jellibon* Daimi Üye Üye 15 Ekim 2009 #24.057 Yazgulu24' Alıntı: Hosgeldin canim nasilsin bugun? Senin cumartesi regl olman gerekiyor degil mi? Insallah olmazsin canim ve guzel haberini aliriz.. Bel ve bas agrin var mi? ben genelde adet olacagim zaman belim ve basim agrirda.. Genişletmek için tıkla ... ya aslında normalde 3 gün atıyor benim 4 yada 5 gün önce gelir 2 gün mühlet var yani aslında bugün tıpkı adet ağrısı başım falanda ağrıyor offff gelsede rahatlasam 😀
Yazgulu24' Alıntı: Hosgeldin canim nasilsin bugun? Senin cumartesi regl olman gerekiyor degil mi? Insallah olmazsin canim ve guzel haberini aliriz.. Bel ve bas agrin var mi? ben genelde adet olacagim zaman belim ve basim agrirda.. Genişletmek için tıkla ... ya aslında normalde 3 gün atıyor benim 4 yada 5 gün önce gelir 2 gün mühlet var yani aslında bugün tıpkı adet ağrısı başım falanda ağrıyor offff gelsede rahatlasam 😀
M mrs m. Daimi Üye Üye 15 Ekim 2009 #24.058 Kızlar ben şimdilik gidiyorum, temizlik yapmam lazım. yine gelirim hoşça kalın.
*jellibon* Daimi Üye Üye 15 Ekim 2009 #24.059 mrs m.' Alıntı: Kızlar ben şimdilik gidiyorum, temizlik yapmam lazım. yine gelirim hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin canımmmm
mrs m.' Alıntı: Kızlar ben şimdilik gidiyorum, temizlik yapmam lazım. yine gelirim hoşça kalın. Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin canımmmm
Yazgulu24 Hamiş Melek 15 Ekim 2009 #24.060 *jellibon*' Alıntı: ya aslında normalde 3 gün atıyor benim 4 yada 5 gün önce gelir 2 gün mühlet var yani aslında bugün tıpkı adet ağrısı başım falanda ağrıyor offff gelsede rahatlasam 😀 [/SIZE] Genişletmek için tıkla ... Dur kiz belkide gelmeyecek niye hemen gelsin diyon bakayim.. Insallah gelmez guzelim.. Gelmezse yarin test yapacakmisin?
*jellibon*' Alıntı: ya aslında normalde 3 gün atıyor benim 4 yada 5 gün önce gelir 2 gün mühlet var yani aslında bugün tıpkı adet ağrısı başım falanda ağrıyor offff gelsede rahatlasam 😀 [/SIZE] Genişletmek için tıkla ... Dur kiz belkide gelmeyecek niye hemen gelsin diyon bakayim.. Insallah gelmez guzelim.. Gelmezse yarin test yapacakmisin?