Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim geçer etkisi inşş yaa.hayırlı cumalr bu arda tatlımm.kolay gelsin sanaa

başım geçti gibi canım az kaldı daha iyiyim şimdi.sen nasılsın bakalım?
iyiyiz şekerim sana sormalı asıll 🙂[/QUOT
kötüyüm ben işte çok kötüyüm ya benim eşim doktordan geldi şimdi gıcık doktor sperm testi için erken demiş varmı böyle bi şey yaaa.sanane adam biz yaptırmak istiyoruzzzzz.kan testi istemiş sadece.aaaffff Allahım aaaaafffffffff.

üzülme canım ya nedne böyle bişey demiş hala anlamış değilim sizin kaç ay oldu korunmadığınız?1 senden az ise belki ondan demiştir ama yinede madem senin hormon tahlillerini istedi eşininkini niye istemedi hayret bişey neyse vardır belki bir bildiği senin tahlillerinden sonuç ne çıkıcak belki ondan sonra eşinden sperm ister canım

canım inşalla seninde vardır sende yaşarsın benim yaşadıklarımı inanki çooooook istiyorum şu cuma günü hepinize dua ediyorum

inşallah canımmm bütün kalbimle benim ve isteyen herksin rabbim kucağını doldursun boş bırakmasın AMİNNNNNN.allah razı olsunnn dularımız kabul olsun canım benimmm
canım sanada hayırlı cumalar olsun bunlar ne güzel dular böylee.aminn aminnn aminnn.

AMİNNNN canım benim inşallah herşey gönlümüzce olur.

iyiyiz şekerim sana sormalı asıll 🙂[/QUOT
kötüyüm ben işte çok kötüyüm ya benim eşim doktordan geldi şimdi gıcık doktor sperm testi için erken demiş varmı böyle bi şey yaaa.sanane adam biz yaptırmak istiyoruzzzzz.kan testi istemiş sadece.aaaffff Allahım aaaaafffffffff.
aaaaaaaaaaa sultaaaaanımm sıkma canını yawww olur oda.hele bi kan testini alsın bakalımm sıkma canını sennnn

üzülme canım ya nedne böyle bişey demiş hala anlamış değilim sizin kaç ay oldu korunmadığınız?1 senden az ise belki ondan demiştir ama yinede madem senin hormon tahlillerini istedi eşininkini niye istemedi hayret bişey neyse vardır belki bir bildiği senin tahlillerinden sonuç ne çıkıcak belki ondan sonra eşinden sperm ister canım

tatlım 6 ay oldu bizim ne biliyim ya 5 te sonuçları almaya gidecek tekrar sorcak bakalım canım sadece fsh yaptırdım benden doktor istemeden direk gidip yaptırdım çok bilmiş gibi onun için ben tekrar gelecek ayı bekliyicem o zaman reglimin 3. günü direk doktora giderim ya hiç bi şikayetim yok ağrım sızım kötü akıntım yada regl düzensizliği ve doktora gitmek geriyo beni sebebsiz yere gitmek yani.6 ay daha az demiş doktor gerek yok demiş yani.

slm arkadaşlar nasılsınız selzeh canım bişey sorucam seninle günümüz aynı varmı sende belirti falan benim kasıklarım ağırmaya başladı zannedersen adet olacağım

slm canım ıyıyım sen nasılsın evet günlerımız aynı canım ben pek bişi hissettmıyorum tatlım ara ara kasık agrım oluyor ama normal yanı belırtı dıyemem buna ben🙂

canlar ben çıkıyorum şimdilk eşim geldi kahvaltı yapıcaz sonrada yemek yapıcam müsait olunca yine görüşürüz.hepinizi öpüyorum..

geldim hayatım geldimm hiç sisi unuturmuyum ben bkimm hee?nasılsın bakalım test yapmışsın sanırım olsun seninde dahavar gününe adetin bi geçsin tekrar denersin testini inş.gelicek meleğin canımcımmm sakın stres yapma rahat ol hayırlısı olsun

sabah foruma girdiğimde ilk seni görmeye alışmışım fatoş, bugün öğlene kadar göremeyince ne oldu dedim yaniiii

benim yarın regl günüm, dünkü kasık ağrılarımdan eser kalmadı, gece yatana kadar çok ağrıdı ama. Sabah uyandığımda hiçbir ağrım yoktu, bugün de yok ağrı falan. Sabah test yaptım negatif çıktı. Beklicem bakalım, klomenle regl gecikmesi de oluyormuş çoğunda bir hafta gecikiyormuş öyle okudum nette. Yani gecikmesi de gebiş olduğum anlamına gelmicek.

Sen naptın, var mı belirti falan?

beklemek çok sıkıcı ve zorrrrr yani takmayalım diyoruz ama neden se rahat olamıyoruz. rabbim çok ama çok büyük bakalım hayırlısı bizim her şey

kızlar merhaba,benim de netten sipariş ettiğim ovulasyon testiyle erken hamilelik testi geldi,bugünden başlayayım bakayım ovulasyona,aslında takvime göre yumurtlama dönemimin sonlarındayım ama bakalım belki de takvim yanlış söylüyordur.

kızlar merhaba,benim de netten sipariş ettiğim ovulasyon testiyle erken hamilelik testi geldi,bugünden başlayayım bakayım ovulasyona,aslında takvime göre yumurtlama dönemimin sonlarındayım ama bakalım belki de takvim yanlış söylüyordur.

ya evet bende duymuştum biri yanlış hesaplıyormuş adetinin 19. gününde yumurtladığını öğrenmiş dijital ov. testi ile şaşırmış hatta olmaz falan demiş ama onunla hamile kalmış saklamış şimdi 2. si için kullanıcakmış nette okumuştum hatta araştırdım bende biraz pahalı geldi bana ama almaya değer sen ne kadara aldın canım

Geri