Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ohhh ne güzel cnm ya kaç haftalık oldun şimdi demek dışardan belli oluyo rahat rahat yaşa hamileliğini sakın bişeye kafanı takma cnm sonradan insan pişman oluyo..

canım 13 hafta 5 günlük oldu dışardan belli oluyor artık iyiyim çok şükür takmıyorum zaten bazı aksilikler olsada idrar yollarında enfeksiyon var ama tahlilleri doktora gösteremedim doktorumu değiştireceğim bekliyorum şimdi 10 gün dr değiştirilemiyormuş pazartesi başka dr gidicem

yaa kızlar fatoş nerde, bugün görünmedi hiç, merak ettim, o hergün girerdi normalde

geldim hayatım geldimm hiç sisi unuturmuyum ben bkimm hee?nasılsın bakalım test yapmışsın sanırım olsun seninde dahavar gününe adetin bi geçsin tekrar denersin testini inş.gelicek meleğin canımcımmm sakın stres yapma rahat ol hayırlısı olsun

canım yorma fazla kendini hamile olabilirsin bebişte yorulyor seninle annesi

ay yerim ben seni yerimmmm inşallah canım ya eğer hamileysemde bebeğim şimdidien hesap kitaplara alışmış oluyo zorluk çekmez ilerde🙂sen nasılsın canım artık göbüşünde belli olmuş oh ne güzelll sev hep okşa o tatlı meleğini her zman sana uğur getirsin inş.maşallah büyümüş artık o annesi seni yanlız bırakmıyo hayatında ne güzel

ay yerim ben seni yerimmmm inşallah canım ya eğer hamileysemde bebeğim şimdidien hesap kitaplara alışmış oluyo zorluk çekmez ilerde🙂sen nasılsın canım artık göbüşünde belli olmuş oh ne güzelll sev hep okşa o tatlı meleğini her zman sana uğur getirsin inş.maşallah büyümüş artık o annesi seni yanlız bırakmıyo hayatında ne güzel

canım inşalla seninde vardır sende yaşarsın benim yaşadıklarımı inanki çooooook istiyorum şu cuma günü hepinize dua ediyorum

feyzanur2000_hayirlicumalarcopywb6eg7.jpg

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!
Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!
AMİNNNNNNNNN

canım sanada hayırlı cumalar olsun bunlar ne güzel dular böylee.aminn aminnn aminnn.

Geri