M
Misafir
Forum Okuru
Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
slm canım buranın kapıları herkeze açık hoşgeldin aramıza.inş bebek sahibi olursun ama bence hiç kotu düşünme olmazsa ,hamile kalamassam diye. bana hep çocuğum olmuyacakmış gıbı gelirdi hiç anne olamıyacam aşırı derecede çok seviyorum bebekelri ama olmuyacak derdim.:nono: sonuç olmuyor.🙁 ama şuanda düşüncelerim değişti tabi benim bir bebeğim olacak ve ben çok iyi bir ANNE olacağım.herşeyin hayırlısı. sen hep iyi düşün........
bu arada bende yurtdışındayım fasdayım .tekrar hoşgeldin
Selam arkadaslar nasilsiniz ben bugün üye oldum. umarim araniza benide kabul edersiniz. bende sizin gibi bir bebek istiyorum ben 3yillik evliyim calistigimdan dolayi yeni karar aldik bebek yapmaya. 🙂 insallah hemen olur cünkü cok istiyorum. bu arada ben almanyadan yaziyorum. siz nereledensiniz. görüsmek üzere.
slm canım buranın kapıları herkeze açık hoşgeldin aramıza.inş bebek sahibi olursun ama bence hiç kotu düşünme olmazsa ,hamile kalamassam diye. bana hep çocuğum olmuyacakmış gıbı gelirdi hiç anne olamıyacam aşırı derecede çok seviyorum bebekelri ama olmuyacak derdim.:nono: sonuç olmuyor.🙁 ama şuanda düşüncelerim değişti tabi benim bir bebeğim olacak ve ben çok iyi bir ANNE olacağım.herşeyin hayırlısı. sen hep iyi düşün........
bu arada bende yurtdışındayım fasdayım .tekrar hoşgeldin