Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
Allah yardımcınız olsun canım, umarım herşey yolunda gider, dualarım seninle...
Gerek kalmadığına çok sevindim canım, umarım istediğin sonuçları elde edersin bu ay, umarım gönlüne göre olur herşey. Dualarım seninle canım...
Dualarım hep sizinle melekler, Allah hakkınızda hayırlısını versin, inşallah dilekleriniz gerçek olur, hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...
Sevgilerimle...
Mehaba ArkadaŞlar Bende AŞilama Yaptiracam ÇarŞamba Haplara BaŞliyoz..... BİldİĞİnİz Dua Varsa SÖyleyİnndeee HerŞey Yolunda Gİtmesİ İÇİn Okuyayyimm
Allah yardımcınız olsun canım, umarım herşey yolunda gider, dualarım seninle...
merhaba arkadaşlar bugün benim için güzel bir gün dün doktordaydım bebek istiyorum amaliyat olmam gerekiyodu çok şükürki gerek kalmadı bugün tedaviye başladım bu ay benim için çok önemli inşallah güzel sonuçlar alırım benim gibi bebek bekleyen arkadaşlarında allah yar ve yardımcısı olsun rabbim inşallah bu güzelliği bize yaşatır anne oluruz selam ve dua ile....
Gerek kalmadığına çok sevindim canım, umarım istediğin sonuçları elde edersin bu ay, umarım gönlüne göre olur herşey. Dualarım seninle canım...
inşalllah canım çok güsel bi bebiş veriri allah sana. inşallah dualarımız kabul olur. senin için dua edicem. allah gönlüne göre versin canım.
Dualarım hep sizinle melekler, Allah hakkınızda hayırlısını versin, inşallah dilekleriniz gerçek olur, hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...
Sevgilerimle...