slm kızlar , uzun süredir forma giremiyordum.neredeyse 2 ay oldu .benım en son 15 günüm geçmişdi ve kesin hamile gözüyle bakıyordum.çünkü hiç bu kadar günüm geçmemişdi. 15. günümde test yapdırdım ama sonuç negatifdi.eşime dr ilaçlar vermişdi 3 ay kullanmamız gerekiyordu ilaçları ama , o hayal kırıklığından sonra umudumu yitirmişdim eşimde ilaçları yarıda bırakmışdı.taki dun guldunyam senın dun başına gelenlerı okuyana kadar boyle duşunuyordum benim hiçbir zaman bebeğim olmuyacak diyordum.ama sen o kadar guçlusunkı dun yazılarını okudukdan sonra inancını gördükden sonra tekrar inanmaya başladım.ınan canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene çok büyük geçmiş olsun canım .Bilgenin de dediği gibi yüce rabbim doğru zamanda verecekdir yine bebeğini.
Dün eşim tekrar test yapdırdı, daha 3 ay once yaptırdığımızda aşılama bıle olmayacağını söylemişlerdi.arkadaşlar soylemişmiydim daha önce bilmiyorum ama ben yurtdışındayım fasdayım .yazın Türkiyeye dönüş yapacam eğer o zamana kadarda olmazsa tüpbebek yaptıracaz.kendinize iyi bakın melekler. dualarım sizlerle......