Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çalış çalış canım hadi hayırlısı olsun vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin allahım.bende napıyım kendimde belirti aramıyım diyorum ama ister istemez şöööyle bi bakıyorum baştan aşaığı ne gibi belirtilerim var diye.heyecanlıyım alınganım birden parlıyorum vakit geçmiyo gibi ah ah bi bebeiğimin haberini alsam çok mutlu olucam ya🙂[/QUOTE]
canım inşallah ya hakkında hayırlısı olsun bi tanem inşallah bu ay hayırlı haberi alıcaz senden dualarımdasın

fatosss galiba seninle aynı günlerde alıcaz haberlerimizi sen benden 2-3 gün öndesin.. bugün tüp bebek merkezinde bi arkadaşımı aradım sakın idrar testi yapma yanlış sonuç veriri dedi.. bu çatlatma iğnesi yanlış pozitif sonuç veriyo ya.. bi de ordan yıkılma dedi.. en iyisi 15 gün sonraki kan testiymiş..biz daha bişi olmadan bu kadar strese giridk bi de olmazsa ikini üçüncü ya da tüp bebeğe kadar sinir asap kalıcak mı bakalım

Eyşancım

tatlım ben sana bi şey sorucam şimdi ben yarın fsh hormon testini vericem adetin 3. gğnğ gidiliyor ama nasıl hesaplıcam bana bi yardımcı olabilirimisi?ben şimdi pazartesi saat 13.30 da reglim başladı pazartesi 1 salı 2 çarşamba 3 mü diyicem yoksa pazartesi 13.30 dan salı 13.30 a kadar 1 salı 13.30 dan çarşamba 13.30 a kadar 2 çarşamba 13.30 dan perşembe 13.30 a kadar 3.gün mü diye hesaplıcam.

bu test yapma süresine kadar nasıl dayanıcaz.. beklemek çok zormuş.. doktorum aşılamadan 15 gün sonra gel dedi test için..
FATOSSS sen gittin mi bişi dediler mi sana..
ben de bu beklemekten acaip gergin oldum herşeye ağlıyorum sinirlerim gerildi ya.. resmen mizacım değişti..
acaba daha önceden anlama şansımız yok mu

evt canım beklemek çok zor bende durduk yere ağlıyorum sinirleniyorum.doktorum ayın 30.da aşılama yapmıştı.regl tarihinin gelmesini bekle dedi gelmezse kanda gebelik testi yaparsın dedi canım.daha 9 günüm var ve günler hiç geçmiyo senin en kadar kaldı?aslında bazı sitelerde araştırdığımda aşılamdan 7 gün sonra testte çıkarmış diyolar ama yine bilmiyorum beklicem ben

evt canım beklemek çok zor bende durduk yere ağlıyorum sinirleniyorum.doktorum ayın 30.da aşılama yapmıştı.regl tarihinin gelmesini bekle dedi gelmezse kanda gebelik testi yaparsın dedi canım.daha 9 günüm var ve günler hiç geçmiyo senin en kadar kaldı?aslında bazı sitelerde araştırdığımda aşılamdan 7 gün sonra testte çıkarmış diyolar ama yine bilmiyorum beklicem ben
benim aşılamam 3 ünde yapıldı.. 17 ekimde çağırdı doktorum ama bekle bekleyebilirsen etrafta kim denk gelirse kılıçtan geçiriyorum resmen ondan sonra da ağlama krizi laçka oldu sinirler..testlerde çıkıyo da.. biz ovitrelle olduk ya.. işte o yanlış pozitif sonuç veriyo.. yani şimdi sen de ben de test yapsak pozitif çıkar ama hamile olmamızdan değil.. iğneden.. anladın mı o yüzden yapma istersen çünkü sonra daha kötü olur gibi geliyo.. ah canım ya ne zor ne zor

benim aşılamam 3 ünde yapıldı.. 17 ekimde çağırdı doktorum ama bekle bekleyebilirsen etrafta kim denk gelirse kılıçtan geçiriyorum resmen ondan sonra da ağlama krizi laçka oldu sinirler..testlerde çıkıyo da.. biz ovitrelle olduk ya.. işte o yanlış pozitif sonuç veriyo.. yani şimdi sen de ben de test yapsak pozitif çıkar ama hamile olmamızdan değil.. iğneden.. anladın mı o yüzden yapma istersen çünkü sonra daha kötü olur gibi geliyo.. ah canım ya ne zor ne zor

seninde benden sonra desene 3 gün var aramızda of of gerçekten beklemek çok zor oluyo geriliyosun resmen herşey batıyo çünkü napıcaz bilmiyorum.ama bak madem pozitif sonuç veriyo bende ilk defa görücem bu çift çizgiyi bi test yapıyım bakalım görelim şu çift çizgiyi alıştırma olur belki sırf inadına yapıcam.sonra 9 gün geçmesini beklerim tekrar 🙂sende akıntı varmı canım yada bel ağrısı kasık ağrısı vs.?

seninde benden sonra desene 3 gün var aramızda of of gerçekten beklemek çok zor oluyo geriliyosun resmen herşey batıyo çünkü napıcaz bilmiyorum.ama bak madem pozitif sonuç veriyo bende ilk defa görücem bu çift çizgiyi bi test yapıyım bakalım görelim şu çift çizgiyi alıştırma olur belki sırf inadına yapıcam.sonra 9 gün geçmesini beklerim tekrar 🙂sende akıntı varmı canım yada bel ağrısı kasık ağrısı vs.?
akıntı yok bel ağrısı da yok hafif sabahları kasık ağrısı var ama sonra kayboluyo.. ben fortelle yaptım bilmeme rağmen.. silik bi çizgi çıktı🙂 diğer testlerde çıkar mı bilmiyorum yap arkadaşım yap da gör valla.. ama bi anlamı yok onu da unutma🙂 eğlencelik işte..zaten 4 günde bi belirti olmaz galiba yine sen benden önde gidiyosun umarım senin ki pozitif olur canım..benim pek umudum yok.. yaşım ileri..gizli şekerim var.. bakıcaz bakalım birkaç iyi şey var işte.. o da yumurta rezervim iyi..eşimin spermleri bayağı iyi çıktı bi de yumurtalıklar ilaç uyarımına iyi cevap verdi..

Geri