Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım ya ben geçen hafta rahim filmide çekildimya ondanda biraz umutluyum sonrasında hamile kalan çok oluyormuş diye..ama çokda kaptırmamalıyım sonrasında çok ama çok üzülüyorum kafamdan çıkmıyor işte..

canım seni anlıyorum ama her zaman açık kapı bırakmak zorundayız, yani hem hamileyim hem de hamile değilim düşüncelerine alışık olmalıyız. yoksa cidden çok üzülüyoruz. inşallah bu film senin için hayırlı olur canım 🙂

merhaba arkadaşlar..umarım hepiniz iyisinizdir...bende bu hafta sıkı çalışıyorum🙂

selam canım hoşgeldin iyiyiz canım sende başlamışsın çalışmalara maşallah bakalım hadi hayırlısı olsun

selam arkadalar duygum eyşan fatoss mrs.m herkese hayırlı günler.

hoşgeldin sultancım naber canım?sanada hayırlı günler bu arada🙂

iyiyim canım ya bende eşimle beraber çevrdeki hastaneleri araştırdık bakalım karar verdik gibi nereye gideceğimize.gideceğim doktor bayan biraz genç ama sizce yaşlı birinimi tercih etseydim.tecrübe açısından bana fikir verin kızlar ya.

olsunn genç dr.yeni bilgilere sahib doktordur.benim doktorumda bayan 40 yaşında sanırım ama ben çok memnunum.

iyiyim canım ya bende eşimle beraber çevrdeki hastaneleri araştırdık bakalım karar verdik gibi nereye gideceğimize.gideceğim doktor bayan biraz genç ama sizce yaşlı birinimi tercih etseydim.tecrübe açısından bana fikir verin kızlar ya.

kontrol için mi bu doktoru seçtiniz? bence yaşa bakmayın, çünkü bir yerde tecrübe önemli. tecrübe de tam olarak yaşla ilgili değil, umarım iyi bir doktordur. hayırlısı olsun.

benim naçizane gözlemlerim şunlar tatlım...birincisi ben erkek doktoru bu branşta daha başarılı buluyorum en azından yaşadığım şehir için böyle ikinciside uzmanlık alanı infertilite olan bir doktor olmalı yani rutin kadınlar arası konuşulan kürtaj enfeksiyon doğum mantar gibi şeyler her kadındoğumcunun bildiği şeyler ama tüp bebek merkezi sorumluları gibi bu alanda iş yapan doktorları tercih etmen senin zaman kaybetmemen içinde çok iyi olur..

kontrol için mi bu doktoru seçtiniz? bence yaşa bakmayın, çünkü bir yerde tecrübe önemli. tecrübe de tam olarak yaşla ilgili değil, umarım iyi bir doktordur. hayırlısı olsun.
evet canım ben korunmayı bırakmadan evvel gitmiştim 6 ay olmazsa gel demişti tekrar o doktora gitmek istemiyrum.aslında burası bi tüp bebek hastanesi de ayrıca güzel bakacaklarını düşündüm.araştırdığıma görede iyi bi doktor bakalım hayırlısı.

evet canım ben korunmayı bırakmadan evvel gitmiştim 6 ay olmazsa gel demişti tekrar o doktora gitmek istemiyrum.aslında burası bi tüp bebek hastanesi de ayrıca güzel bakacaklarını düşündüm.araştırdığıma görede iyi bi doktor bakalım hayırlısı.

aa tüp bebek hastanesiyse o zaman çok iyi olduğunu düşünüyorum. çünkü bu tür hastanelerde doktorlar konularına tam hakim olmak zorundalar. o halde hem donanımı hem de doktorları iyi olab bir yer. inş. hayırlı olur canım

benim naçizane gözlemlerim şunlar tatlım...birincisi ben erkek doktoru bu branşta daha başarılı buluyorum en azından yaşadığım şehir için böyle ikinciside uzmanlık alanı infertilite olan bir doktor olmalı yani rutin kadınlar arası konuşulan kürtaj enfeksiyon doğum mantar gibi şeyler her kadındoğumcunun bildiği şeyler ama tüp bebek merkezi sorumluları gibi bu alanda iş yapan doktorları tercih etmen senin zaman kaybetmemen içinde çok iyi olur..
evet canım da ben bayan doktordan bile çekiniyorum benimde gittiğim hastane bi tüp bebek hastanesi ayrıca doktor hakkında bazı formlarda iyi şeyler demişler böyle bi araştırma yaptım ayrıca bi siteside var sibel açıkalın diye biri medicana var bizim burda oraya gidicem işte.ilk muayne önemli beğenirsem devam ederim.

evet canım da ben bayan doktordan bile çekiniyorum benimde gittiğim hastane bi tüp bebek hastanesi ayrıca doktor hakkında bazı formlarda iyi şeyler demişler böyle bi araştırma yaptım ayrıca bi siteside var sibel açıkalın diye biri medicana var bizim burda oraya gidicem işte.ilk muayne önemli beğenirsem devam ederim.
hayırlı olsun inşş cnm benim ne güzel hem bayan doktor hemde tecrübelii valla imkan yönünden çok güzel ist.inşallah hayırlı sonuçlarda alırsınız Rabbimin izniyle gelir meleğin en hayırlı vakitte cnmm

bu test yapma süresine kadar nasıl dayanıcaz.. beklemek çok zormuş.. doktorum aşılamadan 15 gün sonra gel dedi test için..
FATOSSS sen gittin mi bişi dediler mi sana..
ben de bu beklemekten acaip gergin oldum herşeye ağlıyorum sinirlerim gerildi ya.. resmen mizacım değişti..
acaba daha önceden anlama şansımız yok mu

Geri