Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşalar bu arada butterfly çok yoğun olduğu için forma giremiyomuşş kızlara söle bana kızmasınlar dedii.kızmayın tamam mı🙂en yakın zamanda görüşürüz dedi

canlarım bende çıkıyorum grşz inşş

yok yok soğuyacak yemek yok, atıştırıyorum işte 🙂
ne var ne yok kaç gün kaldı senin regline? ben de bu hafta yumurtlama dönemine giriş yaptım. allah nasip ederse bu hafta bizim için iyi geçmeli, umarım günleri atlamayız. inşallah hayırlısı.
[/QUOTE]

iyi bakalımm afiyet olsun diyim ozman.benimde 9-günüm falan kaldı canım.inşallah gelmez onun yerine rabbim meleğimi göndermiştir.sende sıkı çalış bu ay canımm tam günlerin bu hafta madem senden güzel haberler alırız inşallah dopingle kendini 🙂

iyi bakalımm afiyet olsun diyim ozman.benimde 9-günüm falan kaldı canım.inşallah gelmez onun yerine rabbim meleğimi göndermiştir.sende sıkı çalış bu ay canımm tam günlerin bu hafta madem senden güzel haberler alırız inşallah dopingle kendini 🙂[/QUOTE]

amiiiiiinnnn inşallah hepimiz hayırlı haberimizi burada paylaşırız. evet bu ay psikolojik olarak rahatım, kafama takınca stres oluyorum çünkü.
9 gün mü oooo az kalmış hadi hayırlısı. allah hepimize bebiş nasip etsin inş.

ooo duygucum hoşgeldin iyiyim hayatım ya sen?[/QUOTE]

tşkler hayatım iyiyim nasıl olayım çalışmalara devam bakalım bu ay ne sonuç vercek sen ne yaptım nasıl hissediyosun kendini