arkadaşalar bu arada butterfly çok yoğun olduğu için forma giremiyomuşş kızlara söle bana kızmasınlar dedii.kızmayın tamam mı🙂en yakın zamanda görüşürüz dedi
arkadaşalar bu arada butterfly çok yoğun olduğu için forma giremiyomuşş kızlara söle bana kızmasınlar dedii.kızmayın tamam mı🙂en yakın zamanda görüşürüz dedi
inşallah ya fatoşum, yarın sabah test yapmayı düşünüyorum,reglime 3 gün kala varsa bişey çıkar demi idrar testinde, ama çok da ümitli değilim, çünkü kasıklarımda falan hiç ağrı yok akıntı dışında bi belirti göremiyorum kendimde
belki çıkar canım idrar testinde eğerki hormonların idrarara karıştıysa bi bak bakalımyine sen çıkmasa bile üzülme regl tarihten sonra bazılarında belli oluyo inş.hamileyizdir canımmm hadi bakalım hayırlısı olsun çok merak ediyorumm canımm.benimde fazla bi belirtim yok ama belkide hamileyizdir.
yok yok soğuyacak yemek yok, atıştırıyorum işte 🙂
ne var ne yok kaç gün kaldı senin regline? ben de bu hafta yumurtlama dönemine giriş yaptım. allah nasip ederse bu hafta bizim için iyi geçmeli, umarım günleri atlamayız. inşallah hayırlısı.
yok yok soğuyacak yemek yok, atıştırıyorum işte 🙂 ne var ne yok kaç gün kaldı senin regline? ben de bu hafta yumurtlama dönemine giriş yaptım. allah nasip ederse bu hafta bizim için iyi geçmeli, umarım günleri atlamayız. inşallah hayırlısı.
[/QUOTE]
iyi bakalımm afiyet olsun diyim ozman.benimde 9-günüm falan kaldı canım.inşallah gelmez onun yerine rabbim meleğimi göndermiştir.sende sıkı çalış bu ay canımm tam günlerin bu hafta madem senden güzel haberler alırız inşallah dopingle kendini 🙂
yok yok soğuyacak yemek yok, atıştırıyorum işte 🙂 ne var ne yok kaç gün kaldı senin regline? ben de bu hafta yumurtlama dönemine giriş yaptım. allah nasip ederse bu hafta bizim için iyi geçmeli, umarım günleri atlamayız. inşallah hayırlısı.
iyi bakalımm afiyet olsun diyim ozman.benimde 9-günüm falan kaldı canım.inşallah gelmez onun yerine rabbim meleğimi göndermiştir.sende sıkı çalış bu ay canımm tam günlerin bu hafta madem senden güzel haberler alırız inşallah dopingle kendini 🙂[/QUOTE]
amiiiiiinnnn inşallah hepimiz hayırlı haberimizi burada paylaşırız. evet bu ay psikolojik olarak rahatım, kafama takınca stres oluyorum çünkü.
9 gün mü oooo az kalmış hadi hayırlısı. allah hepimize bebiş nasip etsin inş.