Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hızlı Gebe Kalmak İçin

• Rahat olun,strese girmeyin .Gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.
  • Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.
  • Eşinizin sigara ve alkolü bırakmasını sağlayın,hayatını düzenlemesine yardım edin.
  • Eşinizin kalın ve sıkı pantolon,iç çamaşırı giymesini engelleyin.Sauna ve sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
  • İlişkiden 2 saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
  • En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.
  • İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın,yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
  • Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın.Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.
  • Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun.Orgazm olmak vagina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır.Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.
  • Daha önce gebelikten korunmak için değişik yöntemler kullanmışsanız bunların olası etkileri için doktorunuza danışın.
  • Adet düzensizliği var ise gereken tedavi ile adet düzenini sağlayın.
  • Servikal mukus gereğinden koyu ise inceltici özel ilaç kullanmak gerebilir.
  • Günlük beslenmenize dikkat edin.Dengeli ve düzenli beslenin.Süt ürünlerinin içindeki galaktose ismi verilen madde yumurtlama fonksiyonunu arttırmaktadır.Bol miktarda süt,süt ürünü ve yoğurt tüketin.Enginar ve taze fasulyeyi tüketmeyi unutmayın.Aşırı kırmızı et ve yağlı yemek tüketmeyin ,östrojen düzeyini olumsuz etkileyebilir.
  • Aşırı olmamak şartıyla hafif eksersiz yapın.
  • Doktorunuzun haberi olmadan hiçbir ilaç kullanmayın.

Yerleşme kanamasının zamanı aslında döllenmenin ne zaman olduğuyla alakalı. Eğer adetin 14-15. günü gibi zamanlarda olursa adete 1 hafta kala olması muhtemel çünkü döllenen bebek 1 hafta sonra tüplerden rahme inip yerleşiyormuş. Yerleştiği yerde eğer bir kılcal damara rastlarsa onu tahrip ettiği için ufak çaplı bir kanama olurmuş. Ama döllenme geç olunca adet döneminde oluyor bu yerleşme kanaması. Ay insan yaşaya yaşaya ne kadar detay şeyler bilmeye başlıyor. 😉Bir dönem bayağı bir araştırma yapmıştım bu konularda.
nurcum bunu senin için yazdım

Yerleşme kanamasının zamanı aslında döllenmenin ne zaman olduğuyla alakalı. Eğer adetin 14-15. günü gibi zamanlarda olursa adete 1 hafta kala olması muhtemel çünkü döllenen bebek 1 hafta sonra tüplerden rahme inip yerleşiyormuş. Yerleştiği yerde eğer bir kılcal damara rastlarsa onu tahrip ettiği için ufak çaplı bir kanama olurmuş. Ama döllenme geç olunca adet döneminde oluyor bu yerleşme kanaması. Ay insan yaşaya yaşaya ne kadar detay şeyler bilmeye başlıyor. 😉Bir dönem bayağı bir araştırma yapmıştım bu konularda.
nurcum bunu senin için yazdım
canım sağoll yaa çok küçük bi ihtimal die düşünüyorum hatta düşünemiyorumda ama hayırlısı diyelim inş ondandır cnmm zaten değilsede reglimin 3.günü tekrardan gidicem doktora ve bu kez düzenli bi şekilde takip etmesini gereken ne varsa yapılmasını sölicemm uff ya bide özel doktor güyaaa şöylee detaylı bi şekilde ilgilelnen olmadıı sinir oluyorum yaa

iyilik canımm nasıl olsun yoğunum biraz arasıra gelip bakaıyorum sizlere.listeye adımı yazdırdığım zaman heyecan yapıyorum o yüzdende yazdırmadım hamile kalırsam direk alta yazarım ismimi .senin nasıl gidiyo varmı belirti falan?[/COL

gebelik belirtisi bilmem ama hala akıntım devam ediyor, ama öyle çok değil, sanki ovulasyon zamanında olan akıntı oluyor ya onun gibi ama kaygan değil, su gibi. biraz fazla kendimi dinlemekten mi bilmem ama sanki göğüs uçlarımda da hassasiyet ve kızarıklık var gibi, üf ya ne bilim böyle işte, sen de var mı bir belirti

ayy canım ya aynıları bende var şuan akıntım aynı senin dediğin gibi bide göğüslerimde dokununca acı yapıyo bşde uçları sanki açılmış gibi inş.bunlar gebeliktendir canım ya

sağolun kızlar yaa iim çok şükür ama bi kaç gündür kahverengi lekelenmeler var ve ben korkuyorum inş kötü bişi değildir daha reglime çook var yani yerleşme falan olamaz ama doktora gitmekte çok zor geliyo şimdi.inş geçer ve gerek kalmazz sizler nasılsınız ?

canım senin bu aralar yumurtlama dönemlerin ve bazı bayanlarda yumurtlama dönemlerin yumurta çatlarken kanama olabilirmiş.bunun için üzülme benimde öyle olurdu adetlerim düzensizken hayatım çünkü benim yumurtam çatlamıyomuş ve zorlanmdan dolayıda kanamaya yol açabiliyomuş dr.söylemişti çatlasabile zorlanıyomuş yani.o yüzden sne yine ihmal etme de git bi dr.görün.

selam kızlar nasılsınız?

ne zamandır giremiordum yoğunluktan,ne yaptınız var mı değişiklik?herkes umarım iyidir..

selam canım hoşgeldin

fatoşcum evt cnmm artık gidicem de reglimi bekliyom3.günü gitcemm aradan çıksın sölicem doktora lekelenmeler olduğunu.inşallah çatlamadığı için değildir cnm yaa.bi ay daha böyle olduğunda doktor bana rahim duvarın çok kalın demişti bebk tutunmaya çalışırken kanamalara sebep olabilir demişti ama gebelik olmadı işte.bilmiyorum cnmm ama ister istemez kafaya takıyorum çatlamışmıdır ne oluyo diee.şimdide kasığımda ağrı başaldıı acaba ebn daha yeni mi yumurtluyorum yaa eşimde yok ufff kaçırmış olcaz yine napalım yaa hayırlısı olsun artık.Rabbim hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle nasip etsin inşş cnmm hepimizee

fatoşcum evt cnmm artık gidicem de reglimi bekliyom3.günü gitcemm aradan çıksın sölicem doktora lekelenmeler olduğunu.inşallah çatlamadığı için değildir cnm yaa.bi ay daha böyle olduğunda doktor bana rahim duvarın çok kalın demişti bebk tutunmaya çalışırken kanamalara sebep olabilir demişti ama gebelik olmadı işte.bilmiyorum cnmm ama ister istemez kafaya takıyorum çatlamışmıdır ne oluyo diee.şimdide kasığımda ağrı başaldıı acaba ebn daha yeni mi yumurtluyorum yaa eşimde yok ufff kaçırmış olcaz yine napalım yaa hayırlısı olsun artık.Rabbim hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle nasip etsin inşş cnmm hepimizee

ozman çatlıcaktır canımm çatlamasa zaten kanaman da olmaz bugünleri boş geçirme eşinde yok ama en azından yarın akşamı değerlendirirsin vakit kaybetmeden inş.hayırlısı olur canımm

ayy canım ya aynıları bende var şuan akıntım aynı senin dediğin gibi bide göğüslerimde dokununca acı yapıyo bşde uçları sanki açılmış gibi inş.bunlar gebeliktendir canım ya

inşallah ya fatoşum, yarın sabah test yapmayı düşünüyorum,reglime 3 gün kala varsa bişey çıkar demi idrar testinde, ama çok da ümitli değilim, çünkü kasıklarımda falan hiç ağrı yok akıntı dışında bi belirti göremiyorum kendimde

Geri