Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
Hadi bakalım menekshe inşallah tedavinden en kısa zamanda cevap alırsın.. benim kuzenim 2 ayda aldı... Menekshe abla yaa neden bu kadar bekledinn ??? gerçi benim annemde beni 39unda dunyaya getirmiş ve hiç pişman olmamış... en güzel anneliğide sende öğrendim ve suanki yaşımda bana en yakınım sensin dedi... biraz delisin biraz dolusun ama beni en iyi anlayan sensin demişti (ki annem bana hamileyken rahatsızdı halada rahatsız ama benden ve kendisinden hiç vazgeçmemiş... ) Alh'ım da sana en tatlısından en hayırlısından bir bebekcik nasip etsin... dr'undan bilgi alınca paylaşırsan sevinirrim...tubisciiiim yüksek olasılıkla hamilesin🙂) güzel allahım gönlüne göre versin..
amerikalı kardeşim lütfen biraz daha sabırlı olmaya çalış..kendini sıkma çünkü bu hamile kalmanı birazcık zorlaştırabilir..üzülme ve sabırla bekle lütfen🙂)
bu arada yumurtlama ilacını doktorum önerdi zaten..çünkü ben daha önce hiç hamile kalmadım hep korundum..ve bebek için hiç vaktim de olmadı..bu arada da 38 yaşına geldim..doktorum direkt beklemeden ilaç vermek istedi..bu ay ki reglimden sonra hemen gidicem rahim ağzında minik bir yara var o dondurulacak ondan hemen sonra da yumurtlama için ilaç almaya başlıcam..sonrasında kist oluşumuna eden olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim..doktoruma sorucam gidince..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum meleklerim...