Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın hayatımmm hoşgeldinn🙂uykucu seni🙂))

Hoşbulduk fatoşcum.Tatillerde hep böyle geç kalkıyorum ama bu sabahki gece olan uykusuzluğumdan.İltihap çok kötü yaptı beni.İçim parçalanıyor resmen. Çok dikkat edin kendinize,ayaklarınızı sıcak tutun.Sende inşallah dinleniceksin tatilde.sabahları geç kalkacaksın 🙂 Özleyeceğiz seni.Merakla bekleyeceğim bende inş müjdeli haberler dönersin.

evet canim en buyuk belirti adet gecikmesi ama bazi arkadaslarimizda 10 gun bile gecikme yasiyorlar ama sonuc husran ay bu gebeligi nasil basaricaz ve nasil anliycaz cok zor biseymis canim ya canim annem belde aciklik olunca gebelik olmuyor dedi ve ona sordum tetrar bardak vurdur demekki belinde aciklik var dedi ve tekrar vurdurdum gecmedi agri insallah rabbim sifami verir.senin bebisin nekarlik oldu canim
6 haftalık oldu.adeti düzenli olanlarda pek olmuyor ama. bel açıklığı nasıl bir şey bilmiyorum ama dikkat et canım.ALLAH şifalar versin.

canim bende temizlik falan canim cikiyor biryandan bel agrisi of of oluyorum benim atesimde 36.5 cikti bugun ama herzaman 06:10 da olcuyordum bugun 05:30 da uyandim oltum bilmiyorum canim ama dusus yasadim bu gun ve umudumda kalmadi dun umutlanmistim acikcasi

Yok umudunu kaybetme tatlım.Ne kadar erken ölçersen o kadar düşük çıkıyor.Sen bu sabah her zamankinden erken ölçtüğün için düşük çıkmıştır.Ben sabah ölçemedim ya biraz önce baktım 36,8 çıktı.ama erken ölçtüğümde mümkün değil bu kadar yüksek çıkması. Çok yorma bakalım kendini bu ay o kadar çalıştınız boşa gitmesin onlar.İnş gelmiştir bebişin.

Hoşbulduk fatoşcum.Tatillerde hep böyle geç kalkıyorum ama bu sabahki gece olan uykusuzluğumdan.İltihap çok kötü yaptı beni.İçim parçalanıyor resmen. Çok dikkat edin kendinize,ayaklarınızı sıcak tutun.Sende inşallah dinleniceksin tatilde.sabahları geç kalkacaksın 🙂 Özleyeceğiz seni.Merakla bekleyeceğim bende inş müjdeli haberler dönersin.

valla bende geç kalkıcammm ohh bütün hergünümüm acısını çıkartıcam inş.🙂canım doğru söylüyosun inan kendimize bakmamız lazım belimizi ve ayakalrımızı sıcak tutmamız lazım ama maalesef pek aldırış etmiyoruz sonra sonuçlarına katlanmak zorunda kalıyoruz.çok dikkat etmemiz lazım çok .sende iyice dinlen sıcak tut kendini inş.en yakın zamnda iyileşiceksin tatlım.bende sizleri çok ama çok özlicemmm emin olunn.inş.sizlere sevindirici haberler veirim tatımm

kızlar ben kötüyüm bugün.duramıyorum ayakta.çıkıyorum ben.işlerimi erken bitireyim izin alabilirsem eve gitmeyi planlıyorum.kendinize iyi bakın herkese hayırlı günler

Geri