Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

CANIM benim bel ağrılarım yeni yeni olmaya başladı.o dönemde öyle bir şeyim olmadı hiç.benim tek belirtim rahat bir 10 gün önce kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyordu.normalindede olurduda adetime yakın olurdu.ama bu ağrılar çok önce başlamıştı.bence biraz daha bekle herkesin bünyesine göre değişiride gerçi.
hayırlara çıkarsın rabbim
insallah canim her ay hamislik belirtisi yasiyorum ama bu ay pek bisey yasamadim her sey normal sadece bel agrim var oda regl donemimden beri var.galiba bu ayda yok bende bisey

ya arkadaşlar kafam çok karışık, başlarda gebe olduğumdan şüpheleniyordum ama bisürü test yaptım sonuç hep negatif çıktı, reglime 2 gün var, ve vajinamda mantar enfeksiyonu çıktı, ben de dün akşam tek doz antimikotik içtim. az evvel yorumda okudum yüz defa test yaptım hepsi negatif çıktı ama hamileymişim yazmış. ya ben de de varsa ve ben dün antimikotik içtim bişi olur mu

insallah canim her ay hamislik belirtisi yasiyorum ama bu ay pek bisey yasamadim her sey normal sadece bel agrim var oda regl donemimden beri var.galiba bu ayda yok bende bisey
CANIM belli olmaz bazıları bir şey hissetmiyomuş.ama bel ağrıların için bir şey diyemicem.çok şiddetli olursa muhakkak doktora bir danış.en büyük belirti adetin geçmesi aslında ama ah ah sabredemiyoruz işte

CANIM belli olmaz bazıları bir şey hissetmiyomuş.ama bel ağrıların için bir şey diyemicem.çok şiddetli olursa muhakkak doktora bir danış.en büyük belirti adetin geçmesi aslında ama ah ah sabredemiyoruz işte
evet canim en buyuk belirti adet gecikmesi ama bazi arkadaslarimizda 10 gun bile gecikme yasiyorlar ama sonuc husran ay bu gebeligi nasil basaricaz ve nasil anliycaz cok zor biseymis canim ya canim annem belde aciklik olunca gebelik olmuyor dedi ve ona sordum tetrar bardak vurdur demekki belinde aciklik var dedi ve tekrar vurdurdum gecmedi agri insallah rabbim sifami verir.senin bebisin nekarlik oldu canim

ya arkadaşlar kafam çok karışık, başlarda gebe olduğumdan şüpheleniyordum ama bisürü test yaptım sonuç hep negatif çıktı, reglime 2 gün var, ve vajinamda mantar enfeksiyonu çıktı, ben de dün akşam tek doz antimikotik içtim. az evvel yorumda okudum yüz defa test yaptım hepsi negatif çıktı ama hamileymişim yazmış. ya ben de de varsa ve ben dün antimikotik içtim bişi olur mu

merhaba canımm keşek içmeden önce dr.na bi danışsaydın şuan için bişey diyemem ama belki erken diye bi sorun olmaz.bide ilacın içinde gebelerde kullanımı varmı ona bi bak canım.Örneğin bazı antibiyotikler gebelerde bebeğin oluşma sürecinde sorunlar yaratır, düşüklere neden olabilirler.yani inş.böyle bişey yoktur

Geri