Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm ya ben öle şeyler içemiyorum herşey normal diyoya dr ama eşime pekmez içirmek istiyorum aslında inşallah faydasını görürsün insan dahada büyük bir bekleyişe girer demi acaba yaradımı diye artık bidahaki aylarda görücez yarayıp yaramadığını...
benimde her şey normal demişti doktor bu takviye amaçlı canım ya yada motive olmak için bilmiyorum. bir sitede okumuştum iki ay içinde tesirini gösteriyormuş bu konuda.inşallah canım zaten benimki sadece arı sütü bal polen değil içinde başka şeylerde var biz aktara dedik böyle böyle diye o da bize böyle bi karışım yaptı.hem ben hem eşim kullanıyoruz eğer bu ay tutarsa gidip adama teşekkür edicem.ayy canım inşallah yarar ya.

slm arkadaşlar ayın ondördüne kadar adet günü olan yok..inşallah ogünden sonra hayırlı haberler alırız.

benimde her şey normal demişti doktor bu takviye amaçlı canım ya yada motive olmak için bilmiyorum. bir sitede okumuştum iki ay içinde tesirini gösteriyormuş bu konuda.inşallah canım zaten benimki sadece arı sütü bal polen değil içinde başka şeylerde var biz aktara dedik böyle böyle diye o da bize böyle bi karışım yaptı.hem ben hem eşim kullanıyoruz eğer bu ay tutarsa gidip adama teşekkür edicem.ayy canım inşallah yarar ya.

inşalah yararda bizde alırız senden tarifini sonra bizede yarar inşallah cnm eskilerden az kaldık hamile olmayan bizde katılsak o tayfaya artık yaaaa

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
cansı14.................................14 Eylül
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
Seduş..................................15 Eylül
Arzu85................................16 Eylül
Baharr................................16 Eylül
niisam................................19 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
hestia................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................28 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
Funnda...............................2 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
k.a.y.r.a...............................Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

canım seninde bir haftan kalmış varmı bi belirti yada değişiklik

iyi canım öyle fazla bulantım falan yok bazen oluyor oda açlıktan bişey yiyemiyorum ben çalışmıyorum canım evdeyim canım isteyince yatıyorum isteyince kalkıyorum çalışsam zor olurdu ilk hamileliğimde çalışıyordum oturduğum yerde uyurdum resmen çok kötü oluyo Allah çalışan hamilelere yardım etsin
amin ya.oruçmu tutuyordun sen.bende tutuyordum da zorlanınca bıraktım mecburen.bulantılarım felan da oluyor dayanamadım.çalışıyorum bende uyutmuyorlar beni sağolsunda.midem çok kötü.çok acayip kokuları bile alıyorum🙂

Geri