Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimde sadece kasıklarımda batmalar oluyordu.ara ara geliyordu.öğle çok bir ağrım olmadı ama vurup kaçıyor gibiydi sanki.başka da bir şeyim hiç yoktu benim .inşallah canım hayırlı haberler alcaz senden sanki bu ay öyle gibi geliyor bana.🙂

agzın bal yesın canım benım ınsallah sızlere güzel hayrılı haberler verebılırım bende çok ıstıyorum kısmet artık tatlım🙂

günaydın cnm nasıl gidiyo hamilelik allah yardımcın olsun eminim ilk zamanlar fena yorgunsundur bide çalışıyosun bildiğim kadarıyla umarım hayırlısıyla atlatırsın zor günleri

iyi canım öyle fazla bulantım falan yok bazen oluyor oda açlıktan bişey yiyemiyorum ben çalışmıyorum canım evdeyim canım isteyince yatıyorum isteyince kalkıyorum çalışsam zor olurdu ilk hamileliğimde çalışıyordum oturduğum yerde uyurdum resmen çok kötü oluyo Allah çalışan hamilelere yardım etsin

iyi canım öyle fazla bulantım falan yok bazen oluyor oda açlıktan bişey yiyemiyorum ben çalışmıyorum canım evdeyim canım isteyince yatıyorum isteyince kalkıyorum çalışsam zor olurdu ilk hamileliğimde çalışıyordum oturduğum yerde uyurdum resmen çok kötü oluyo Allah çalışan hamilelere yardım etsin

cnm pardon ya ben senide çalışıyosun diye biliyodum en iyisi evde dinlenerek geçirmek ne güzeel...aslında bebiş işinde benim pek sitresim yok geçen sene bir kaybım vardıya ondan sonra daha rahatım oldumu olcakmı diye bekleyişim yok sadece adet haftası meraklanıyo okadar allahım biliyo vakti zamanını hepimizi çok bekletmez inşallah...

cnm adet bitmiyo sonrası hiç bitmiyo en iyisi boşvermek onuda beceremiyoruz ne yapıcaz bilmem artık allahım en kısa zamanda kucaklarımızı dolduru inşallah
evet öyle canım gerçekten şimdi ramazanı şerif çabuk geçiyor zaten günleri bile takib edemiyorum bitince ne yapıcam bilmiyorum.her ay yeni bi umut oluyo işte bu ayki umudumuz arı sütü bal polen bakalım ne olacak.

evet öyle canım gerçekten şimdi ramazanı şerif çabuk geçiyor zaten günleri bile takib edemiyorum bitince ne yapıcam bilmiyorum.her ay yeni bi umut oluyo işte bu ayki umudumuz arı sütü bal polen bakalım ne olacak.

cnm ya ben öle şeyler içemiyorum herşey normal diyoya dr ama eşime pekmez içirmek istiyorum aslında inşallah faydasını görürsün insan dahada büyük bir bekleyişe girer demi acaba yaradımı diye artık bidahaki aylarda görücez yarayıp yaramadığını...

Geri