Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

niisacım sanada günaydın 11 gün önceden hamişlik belirtisi olmaz bildiğim kadarıyla çünki yumurtlama dönemi adete ondörtgün kala yani senin yumurtlama olalı daha üç gün olmuş...yumurtlamadan sonra rahime geçiş ve tutunma süresi 8-10 gün yani araştırmalara ve burdaki arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre genelde erken belirti olarak göğüsler kendini ele veriyor fakat bu da her bünyeye göre değişiyor...bende senin gibi ilk aylarda acaba hamişmiyim heyecanına kapılıyordum ama anladımki onlar yumurtlama sancıları ....ama yinede inşallah seninki hamişlik belirtisidir dediğim gibi kişiden kişiyede değişir bakarsın sende hamişsin inşallah.allah gönlüne göre versin canım

canlarım dün çok yoğundum giremedim bu günde yoğunluk var sabahtan işe kaptırmadan bi açıyım dedim gün içindede inşallah açma şansım olur....
sizleri seviyorum öpüldünüz ........................

niisacım sanada günaydın 11 gün önceden hamişlik belirtisi olmaz bildiğim kadarıyla çünki yumurtlama dönemi adete ondörtgün kala yani senin yumurtlama olalı daha üç gün olmuş...yumurtlamadan sonra rahime geçiş ve tutunma süresi 8-10 gün yani araştırmalara ve burdaki arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre genelde erken belirti olarak göğüsler kendini ele veriyor fakat bu da her bünyeye göre değişiyor...bende senin gibi ilk aylarda acaba hamişmiyim heyecanına kapılıyordum ama anladımki onlar yumurtlama sancıları ....ama yinede inşallah seninki hamişlik belirtisidir dediğim gibi kişiden kişiyede değişir bakarsın sende hamişsin inşallah.allah gönlüne göre versin canım

inşallah hepimiz hamişizdir allah hepimizin gönlüne göre versin ama nedense içimde hiç umut yok bilmem neden böle oluyor.gerçi 1 kızım var ama bitanedaha meleğim olursa hiç fena olmaz kızım çok istiyor kardeş bakalım hayırlısı.

Günaydın kızlarr;
Ben cumaertesi doktoruma 3 lü test için gittim,haftaya gel dedi hiç kontrol etmeden, iyi ozman dedim çıktım,süresi varmıi ona birkaç gün var dedi,bu arada size bişey sölücem kızlar yaaaa bende dün gece bide bugun sabah lavaboya girdim çıktım bi süre sonra su geldi benden birkaç damla normal midir?acaba bilen varmı cok korktum yaaaa neden acaba

nisam naber,sitede sadece ikimiz varızzzz🙂sen bi hamilelik geçirmişsin bilirsin,normal mi benden su gelmesi 4 ayım bitti.
cnm nisama sormussun ama ben cvp verıyım eger az ıse onemlı bısey yok bazen bebegın suyu fazla olunca vucut onu azaltıyo senınkıde oyle olmus olabılır ama yınede dıkkat et bebegın suyu 3 saate bır degısıyo o yuzden olabılır

Geri