Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaaa tabi ilaç alamayınca uzuyor hastalık. tavuk suyuna şehriye çorbası yap iyi gelir canım. çok geçmiş olsun. karışımı hemen alabilirsin bekleme gününü, allah korusunda hamiş değilsen bile bir sonraki aya seni hazırlar. belki daha iyi bile olur. yumurtaların kalitesi için önemli.
doğru sölüyon cnm aslında ama artık tatil bitsin evime bi geçeyim rahat rahat alıp kullanırım.çk sağol tavuksuyunuda içtim çorbasını ama işte tabii ilk halime göre iim çok şükür artık yavaş yavaş atlatıcam inşallah

ben çıkıyom kıslarrrrrr iftar hazırlığı malumm annemden talimatlar var kendileri evde yoklarda şuan🙂 salata hazırlıcammm grşzzz canlarım hayırlı iftarlarrrr

doğru sölüyon cnm aslında ama artık tatil bitsin evime bi geçeyim rahat rahat alıp kullanırım.çk sağol tavuksuyunuda içtim çorbasını ama işte tabii ilk halime göre iim çok şükür artık yavaş yavaş atlatıcam inşallah

ben çıkıyom kıslarrrrrr iftar hazırlığı malumm annemden talimatlar var kendileri evde yoklarda şuan🙂 salata hazırlıcammm grşzzz canlarım hayırlı iftarlarrrr
güle güle canım

kızlar ben de gideyim, görüşürüzzzz

kayracım sanırım şuan nette değilsin ....hamişliğini şimdi öğrendim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyenlere inşallah....

Geri