Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin cnm inşallahya umarım bu ay bebişler bize süpriz yapcak ve gelcekler inşallah senin 15di dimi nurcum zaman geçmek bilmiyor yaaaa üffff

hoşgeldin cnm inşallahya umarım bu ay bebişler bize süpriz yapcak ve gelcekler inşallah senin 15di dimi nurcum zaman geçmek bilmiyor yaaaa üffff
hoşbulduk cnm evt 15i ve takvime baka baka bi hal oluyo ben yaw günler geçmek bilmiyo gerçekten.Allahım ne olur hayırlı sağlıklı evlatlarımızın müjdesini almayı nasip eyle bize bu mübarek ayda yarabbim.burda yağmur yağıyo kızlar istanbuldayım ben ve yağmurda yapılan dualar kabul lurmuş inş.Yağdırdığı Rahmetinin hürmetine Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn

aminnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallahhhhhhhhhh hepimizin dua ve dileklerini niyetlerini hayırlısıyla kabul etsin rabbimmmmmmmmm

boyalıkuşşş hoşgeldin cnm özlettin kendini tatllımm yaaa.oyyy yegenimiz ne kadar büyümüş annesi yaa zamn ne çabuk gfeçiyo hamiş olduğunu öğrendiğimiz vakti hatırlıyorum ayyyy kıyamam yaa.canım benim hayırlı bi şekilde cinsiyetini de öğrenirsin inş ve yazarsın bize özletme kendini çokkk

ohhh çokkiyiyapmışsın cnmm dinlen beslen bakalım bende bu ay eğer hamiş değilsem alıcam önümüzdeki ay için karışımdan inşşallah ii gelir cnmm.grip daha beni bırakmadı sağolsun ilaçta almadığımiçin doğall yollarla anca bukadar geçiyo daha devam yaniinşalh geçer cnmm bakalım

yaaa tabi ilaç alamayınca uzuyor hastalık. tavuk suyuna şehriye çorbası yap iyi gelir canım. çok geçmiş olsun. karışımı hemen alabilirsin bekleme gününü, allah korusunda hamiş değilsen bile bir sonraki aya seni hazırlar. belki daha iyi bile olur. yumurtaların kalitesi için önemli.