Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence kesin hmişsin cnm çünkü bu sıvının geldiği arkadaş şuan hamiş tatlım inşallah ahdi seninde hayırlı haberleirni alıcaz cnm.evt daha 9 günvar benimde arka arkaya günlerimiz ben o gün tatilimi bitirip evime dönüyoolucam Allah nasip ederse.regl olursam uçakta fena olurben tedbirimi alırım gerçi ama hep duam eğer hamile değilsem reglim gecikmesin çünkü strese giriyo insan
amin cnim ikimizinde hayırlı haberlerini alıcaz inşallah ewet haklısın gecikince insan stres oluyor umarım hamişsindirde beraber kutmalama yaparız burda 🙂

cnm mide bulantısına ii derler bebiş ii olurmuş. vardır bi hikmeti tatlım sen güzel düşün kendini oyaladediğin gibi.Allah yardımcın olsun cnm yaa

erken başladı sanki🙁 olcak o kadar da midemde hiçbir şey kalmıyor iki gündür(affınıza sığınarak) çıkartıyorum.az az sık sık yemeye çalışıyorum ki midem karışmasın diye hemen ama olmuyor işte.amin ALLAH heipimiz yardımcısı olsun.sende de var belirtiler sanki.

canlarım ben biraz kaçıyorum cnm bişeyler istiyordu 2 gündür pazardan malzeme aldım onu yapıcam belki göğüslerimin sızısı geçer yiyince arada gelirim ok

erken başladı sanki🙁 olcak o kadar da midemde hiçbir şey kalmıyor iki gündür(affınıza sığınarak) çıkartıyorum.az az sık sık yemeye çalışıyorum ki midem karışmasın diye hemen ama olmuyor işte.amin ALLAH heipimiz yardımcısı olsun.sende de var belirtiler sanki.
evt galiba erken başlamış cnm seninki biraz ama kişiden kişiye farklılık gösteriyo sanırsam bu bulantı olayı inşallah seninkde çabk geçer rahatlarsın evet cnm mideni aç bırakma.yaa aslında bende belirti var diyebilirim ama bi yandan da bu ay hiçdüzenli olmadı çalışmalar okadar az ki yumurtlama döemimi tutturamadık die düşünüyorum ama kısmet tabii eğer hamileysemacayip şaşırıcam.bilemiyorum cnmRabbimhayırlısını nasip etsin hepimize.sabahları tuzlu kraker falan ye cnm ii gelir belki

evt galiba erken başlamış cnm seninki biraz ama kişiden kişiye farklılık gösteriyo sanırsam bu bulantı olayı inşallah seninkde çabk geçer rahatlarsın evet cnm mideni aç bırakma.yaa aslında bende belirti var diyebilirim ama bi yandan da bu ay hiçdüzenli olmadı çalışmalar okadar az ki yumurtlama döemimi tutturamadık die düşünüyorum ama kısmet tabii eğer hamileysemacayip şaşırıcam.bilemiyorum cnmRabbimhayırlısını nasip etsin hepimize.sabahları tuzlu kraker falan ye cnm ii gelir belki
benimde öyleydi ki gteçen ay bende yumutlama günü kaçırdım diye düşünüyordum.fazla bir çabamız olmamıştı.bende çok şaşırdım ya bu ondan.hatta işyerinde ki çoğu arkadaş adet tarihlerinden bir hafta önce adet oldu.benimde çok erken başladı kasıklraımda ağrı bende arkadaşlarımdan etkkilenip erken olucamı bile düşünmüştüm.nasip işte

Geri