Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iiyiz canım çokşükür sen nasılsın ayyy ben yerim o eşarplı bebişi yaaa Rabbim ne güzel yaramışonu kıyamam yaa çok güzel bi avatar olmuş selmacım

bende midemle uğraşıyorum işte.nasıl olayım.sen hala hastamısın.limon çok iyi geliyor bak.gripsen.sade içebilirsen yarım cay bardağı bile olsa farkediyor dene bak

kolay gelsincnm yaa ne güselbide kızın var demek okulada gidicekmiş maaşallah.yardımcı ol annesi tabii.yaşkaçtı cnm senin erken anne olmuşsun sanırım 85 eğer doğum tarihinse ne güzel valla kzınla arkadaş gibi lursun.anne kız arasında yaş farkınınaz olması çok güzel bence.canım kasık ağrıları bende de vardı bu günpek bişi yok gibi arada bi geirlmeler oluyo okadar.bide bi aradışarı çıktık annemle pazar için tansiyonmu düştü nedir hafif bi baş dönmesi oldu gribinde etkisi varmutlaka hayırlısı inş tatlımbakalım yaa günlerimi var daha
ewet cnm ben 18de anne oldum uğraşıyoruz işte ayın 14de okula başlayacazda valla benim belirtiler beni çok gerdi ağrılar neysede göğsümdki sıvı beni çok ümitlendirdi herkezde bu hamişlik belirtisi dedi ama bakalım hayırlısı 10 gün var nasıl geçer bilmem🙂

ewet cnm ben 18de anne oldum uğraşıyoruz işte ayın 14de okula başlayacazda valla benim belirtiler beni çok gerdi ağrılar neysede göğsümdki sıvı beni çok ümitlendirdi herkezde bu hamişlik belirtisi dedi ama bakalım hayırlısı 10 gün var nasıl geçer bilmem🙂
bence kesin hmişsin cnm çünkü bu sıvının geldiği arkadaş şuan hamiş tatlım inşallah ahdi seninde hayırlı haberleirni alıcaz cnm.evt daha 9 günvar benimde arka arkaya günlerimiz ben o gün tatilimi bitirip evime dönüyoolucam Allah nasip ederse.regl olursam uçakta fena olurben tedbirimi alırım gerçi ama hep duam eğer hamile değilsem reglim gecikmesin çünkü strese giriyo insan

ii şükür düne göre ama göğüsüm ve başım ağrıyor bide kızla uğraşıyorum arada temizlik yapmaya çalışıyorum miğdenmi bulanıyor canım leblebi ye

arzucum bana hamişlik belirtileri gibi geliyor.kasıklarımda benimde ağrı oluyordu.ama batma yanma gtibi.adetime rahat 10 gün kala başlamıştı.inşallah canım hamişsindir.ama çok kafaya takmarahat olmaya çalış.her yönden çok önemli

Geri