Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahhhhhh ahhhhh eyşancım öylede bitürlü yapamıyorum işte boşu boşunamı ümitleniyorum bebiş vardamı ümitleniyorum yoksa yalancı hamilelik belirtilerimi kafam allak bullakya 3günde bir dediyse vardır bi bildiği uygula sen
anlıyorum canım başkalarına verdiğim tavsiyeleri kendim uygulayabilsem birde..ama bu kadar karıştırma kafanı öyle yada böyle beklemekten başka çaren yokki..

yaaaa beradan haber gelmedi çk merak ettim onu en erkengbelik belirtileri kısmından ilk konuştuğum arkadaşıdı yawww.bak duygulandım şimdiii...testi pozitif çıkmıştı kan testini haber vemedi halaa inşalla oda pozitiftr ve hayırlı haberlerini alırız onunda

kızlar ben çıkıyorum uyuyacam uykum geldi kendinize ii bakın öptüm hepiniziii
oooo uyua falan süper yaa sen büyük ihtimal hamişsin tatlım neyse hadi bekliyz haberlerini daha var gerçi ama ii uykular cnm bende birazdan dinlenicem malumilaçta alamıyorum doğal yollardan atlatmam gerek rahatsızlığı inş.öptüm cnm grşzz

canlarım ben eşimi çok seviyooooooooommm🙂
allah daim etsin ve sevginizi mutluluğunuzu bebişle süslesin inşallah geçen gün birisi vardı problemlide hatırlayamadım eboş muydu acaba neyse bende çok şeyler yaşadım ama önemli olan hayatımızı dengede tutup geriye bakmadan yürümek yoksa geriye dönersek ordan hiç çıkamayız ve hayatın güzelliklerini yaşayamayız

oooo uyua falan süper yaa sen büyük ihtimal hamişsin tatlım neyse hadi bekliyz haberlerini daha var gerçi ama ii uykular cnm bende birazdan dinlenicem malumilaçta alamıyorum doğal yollardan atlatmam gerek rahatsızlığı inş.öptüm cnm grşzz
teşekkür ederim benim canım arkadaşım inşallah bakalım gzl haberi beraber kutlarız burda sende kendine ii bak dinlen nane limon iç adaçayı iç doğol yollardan iileş tmmm bitanem

Geri