Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla benim genelde kasık ağrım çok olur ama bilemem cnm belkide etkisi vardır bol bol çalış ozaman sen bu aralar cnm🙂
ay çalışcamda doktor 3günde bir dedi🙂 bu arada sendeki belirtilerde hamilelik gibi be güzelim biraz sık diişini adet zamanın bi gelsin..düşünmemeye çalış..

nurcum sende bi yorum yap bakayım arkadaşlar beni heyecanlandırdılar bebiş belirtisi diye ama
canım olabilir yaa.bir kez hamilelik geçirmiş olanların göğüslerinden sıvı gelmesi olayı hamişlik belirtisi yaşayan arkadaşlar oldu burda canımondan biliyorum.kasık ağrılarıda aynı şekilde ve bende aynı şeyleri yaşıyom göğsüme arada sancı geliyo ama çok hahfifi bide tam gögüs kısmıma değilde yanlarına sanki.ama kasıklarımda bir haftadır hep bi ağrı var tatlım.arada karıncalanıyo gibi oluyo içi oturup kalkarkende oluyo bazen ama bilmiyorum hamişliğe yormuyoru çünkü bu ay eşimden ayrı geçirdimen mühim günleri onun dışında da tabii Rabbim nasip eylerse olu ama işte bilemiyomkısmet inşallah hayırlı haberlerimizi veririz canım sen çok kafanı takma

BU LİSTE DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
safira....................................3 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

cansı14.................................14 Eylül
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
Arzu85................................16 Eylül
niisam................................19 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
hestia................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................28 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 eylul
yaz esintisi...........................30 eylul
Funnda...............................2 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:

ay çalışcamda doktor 3günde bir dedi🙂 bu arada sendeki belirtilerde hamilelik gibi be güzelim biraz sık diişini adet zamanın bi gelsin..düşünmemeye çalış..
ahhhhhh ahhhhh eyşancım öylede bitürlü yapamıyorum işte boşu boşunamı ümitleniyorum bebiş vardamı ümitleniyorum yoksa yalancı hamilelik belirtilerimi kafam allak bullakya 3günde bir dediyse vardır bi bildiği uygula sen

canım olabilir yaa.bir kez hamilelik geçirmiş olanların göğüslerinden sıvı gelmesi olayı hamişlik belirtisi yaşayan arkadaşlar oldu burda canımondan biliyorum.kasık ağrılarıda aynı şekilde ve bende aynı şeyleri yaşıyom göğsüme arada sancı geliyo ama çok hahfifi bide tam gögüs kısmıma değilde yanlarına sanki.ama kasıklarımda bir haftadır hep bi ağrı var tatlım.arada karıncalanıyo gibi oluyo içi oturup kalkarkende oluyo bazen ama bilmiyorum hamişliğe yormuyoru çünkü bu ay eşimden ayrı geçirdimen mühim günleri onun dışında da tabii Rabbim nasip eylerse olu ama işte bilemiyomkısmet inşallah hayırlı haberlerimizi veririz canım sen çok kafanı takma
inşallah cnmya hayırlısıyla sağlıklı sıhatli hamiş oluruzda burda

KIZLARRRRRRR BİZZZZZZ HAMİŞİZZZZZZZ DERİZZZZZZZ DİYE BİLİRİZZZZZ
inşallahhhhhhhhh🙂

ahhhhhh ahhhhh eyşancım öylede bitürlü yapamıyorum işte boşu boşunamı ümitleniyorum bebiş vardamı ümitleniyorum yoksa yalancı hamilelik belirtilerimi kafam allak bullakya 3günde bir dediyse vardır bi bildiği uygula sen
cnm bende öyleyim takmıcam desemde düşünüyorum ister istemez üstelik bu ay çok düzenli çalışma madığı halde.yaa okadar hastayımilaç almıyorum sırf ya hamileysem diyeee.ahhh ahhhh annelik böle bişi demekki bak daha gelmemiş bebişlerimizi nası düşünüyoruz bide olsalar.Ya rabbim sen ne kadar büyüksün anneye verdiğin merhamet senin merhametinin yanında denizdeki kumtanesi kadar işte

kızlar yumurtlama haftamdayım müthiş su gibi akıntım ve kasık bel ağrım var hiç böyle olmamıştım yani bu kadar yoğun hissetmemiştim şu yediğim arı sütü bal polen karışımımı böle yaptıki..
eyşacımkullanan arkdaşlarda öyle sölemişlerdi hatırlıyoru sanki.selzeh ve yoncax.istersen onlar girdiğinde forma onlarada sor tekrar canım bu arada çalış bol bolkolay gelsin tatlım🙂

cnm bende öyleyim takmıcam desemde düşünüyorum ister istemez üstelik bu ay çok düzenli çalışma madığı halde.yaa okadar hastayımilaç almıyorum sırf ya hamileysem diyeee.ahhh ahhhh annelik böle bişi demekki bak daha gelmemiş bebişlerimizi nası düşünüyoruz bide olsalar.Ya rabbim sen ne kadar büyüksün anneye verdiğin merhamet senin merhametinin yanında denizdeki kumtanesi kadar işte
ewet haklısın cnm çok gzl yazdınannelik duygusu işte inşallah hayırlı haberlerimizi verip seviniriz hepimiz eyşancım hatırladığım kadarıyla eşinle sorunların vardı ve bazen kararsızdın bebiş için yanlışmı hatırlıyorum

ewet haklısın cnm çok gzl yazdınannelik duygusu işte inşallah hayırlı haberlerimizi verip seviniriz hepimiz eyşancım hatırladığım kadarıyla eşinle sorunların vardı ve bazen kararsızdın bebiş için yanlışmı hatırlıyorum
nurcum kusra bakma ben eyşandan alıntı yaptım zannettim özür ama gerçekten yazdıkların çok doğru ve çok gzl

Geri