Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

eboş sohbetinize müdahale etmek istemem ama bu sıkıntın için birşeyler söylemek istiyorum. eğer eşinle aranızdaki problem tam anlamıyla sonlanmadıysa ve için tam olarak ferahlamadıysa bence bebek için acele etme...biraz daha bekle gidişatı takip et, baktın herşey yolunda gidiyorsa o zaman çalımalarda bulunun, değilse acele etme derim canım.
bu arada çocuğun evliliği kurtarması diye birşey asla mümkün değil, birkaç zaman gider ama biryerden sonra kopar.
evet canım haklısın bende zamana bıraktım özel bi çabam yok ama korunmuyoruzda aramızdaki sorun halloldu ama daha öncede dediğim gibi korkuyorum tekrar yaşamaktan.eşim çok pişman hatta dün ilk defa zamanında çok istememmize rağmen hiç bilmezdi yumurtlama dönemi felan bana onları sormaya başladı...canım bi yarım saat işim var hemen dönücem

Kıyamam yaaa vallahi zor haklısın, bizde doğum nisan-mayıs-haziran gibi olursa biraz evde bakmaya fırsat buluruz diye düşünüyoruz ama kısmet tabi. Allah sizlere kolaylık versin.

kızlar merhaba yeniden,ben de kestirmeye çalıştım biraz yoksa zaman geçmiyor, cnm sana önceki sayfalarda da yazmıştım galiba okumamışın, cnm ben de meslektaşınım, senin gibi düşünüyorum,tatil şimdi bize ikinci planda gözüküyor ama bebiş doğunca çok önemli oluyor,benim arkadaşım planlamadan şubat gibi hamile kaldı en güzeli aralıktan ocaktan sonrası...çünkü o zaman 16 haftanın hepsini kullanabiliyosun, yoksa boşuna gidiyo iznin,bi de ben bi kere çocuk istiyorum, bana verilmiş bi hak niye kullanmayayım ki di mi,ben de bu ay denedim gelecek aydan itibaren aralığa kadar takvim yöntemini uygulayacam yine olursa nasiptir zaten ,ama aslında bu ay da elverişli değil ama bebişim gelirse başım üstüne tabi,allah sağlıklı sıhhatli bebişler versin biz elimizden geleni yaparız allah hayırlı zamanda versin

eboş konunun evveliyatını bilmediğim için yorum yapamıyorum sadece mrs m. nin fikrine katıldığımı söylemek istedim.

Fatoş ile Nuci yoklar bu gün ikisinin de sesi çıkmadı ...

eboş sohbetinize müdahale etmek istemem ama bu sıkıntın için birşeyler söylemek istiyorum. eğer eşinle aranızdaki problem tam anlamıyla sonlanmadıysa ve için tam olarak ferahlamadıysa bence bebek için acele etme...biraz daha bekle gidişatı takip et, baktın herşey yolunda gidiyorsa o zaman çalımalarda bulunun, değilse acele etme derim canım.
bu arada çocuğun evliliği kurtarması diye birşey asla mümkün değil, birkaç zaman gider ama biryerden sonra kopar.

Kesinlikle katılıyorum.çünkü çocuk geldiğinde malesef bazı sorunları da beraberinde getiriyor.zaten sorunlu bir birliktelikse çocuğunda sorunları eklenince büsbütün çatırdıyor evlilik.Çok iyi düşünüp hazırız diyebiliyorsan bebek düşünün derim.

Evet cinsiyeti kesinlikle erkek belirliyor.malesef bizim rolümüz yok bunda. ama ikiz bebek annenin genlerinde varsa oluyormuş.anne tarafında olacak yani.Allah gönlüne göre versin inş. varmı sizin ailede ikiz?
amin cnm inşallah hepimizin gönlüne göre versin yok canımya bizde ikiz ben babada olursa oluyor diye duymuştum halaları ikiz eşiminde

Yaz esintisi bu ay bebek sana süpriz yapıyormu tatili filan unutursun valla çok güzel bir duygu RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kızlar merhaba yeniden,ben de kestirmeye çalıştım biraz yoksa zaman geçmiyor, cnm sana önceki sayfalarda da yazmıştım galiba okumamışın, cnm ben de meslektaşınım, senin gibi düşünüyorum,tatil şimdi bize ikinci planda gözüküyor ama bebiş doğunca çok önemli oluyor,benim arkadaşım planlamadan şubat gibi hamile kaldı en güzeli aralıktan ocaktan sonrası...çünkü o zaman 16 haftanın hepsini kullanabiliyosun, yoksa boşuna gidiyo iznin,bi de ben bi kere çocuk istiyorum, bana verilmiş bi hak niye kullanmayayım ki di mi,ben de bu ay denedim gelecek aydan itibaren aralığa kadar takvim yöntemini uygulayacam yine olursa nasiptir zaten ,ama aslında bu ay da elverişli değil ama bebişim gelirse başım üstüne tabi,allah sağlıklı sıhhatli bebişler versin biz elimizden geleni yaparız allah hayırlı zamanda versin

hoşgeldin yaz esintisi, aaa sende mi meslektaşımızsın ne güzel yaa 🙂 sayfalar buraya uğrayamadığım zamanlarda inanılmaz çoğalıyor açıkçası bakamıyorum bu yüzden görmedim kusura bakma. aralık ocakta hamile kalmak iyi ama doğum sonrası biraz kışa rastlayacak ya ondan korkuyorum. artık olsun da ne yapalım şimdilik bu ay olsa süper olur diyoruz eşimle ama kısmet inşallah yani 🙂 amin canım hadi bakalım bekleyip görelim.
bu arada takvim yönetim dediğin takip ettiğimiz yumurtlama günleri mi?

Eboşa kimse çocuk yapda evliliğin kurtulsun demediki bende dahil bir tart biç verilecek şans verse ver yürümüyorsa yürümez ama şanslar sonuna kadar kullanılmalı zaman herşeyin en iyi ilacı herkes iyi dileklerde bulundu.

Geri