Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İyiyim sergül sende iyisindir umarım.domates konservesi yapıcam ama takıldım buraya kaldı domatesler bekliyolar beni:loco:
Hamile kalmadan önce kayınvalideye bir kasa yaptım ama kendime yapamadım en çok sevdiğim domatesden tiksindim yiyorumda zorla valla kolay gelsin sana 😛uf: yap tekrar gelirsin burdan ayrılmak zor oluyor girince.

Eboşçum üzülme tatlım zaman herşeyin en iyi ilacı eminim eşinde seni üzdüğüne pişmandır bu ayda geçsin bakalım sende bir tart biç bakalım nasılsınız.... yuvayı bozmak çok kolay ama yapmak zordur sonuna kadar şanslar denenmeli ama herşeye rağmende yürümüyorsa hırpalanmamak gerekir diye düşünüyorum sen şanslarını kullanmasına izin ver cnm belki eskisindende iyi olucaksınız nedense erkekler geç olgunlaşıyor eşimle aramda 5 gün var 22 yaşımda evlendim ne kadar olgun olsanda eksikler zamanla tamamlanıyor şuan 32 yaşındayım hergeçen gün farklı şeyler öğreniyorsun.

Umarım sende istediğin gibi herşey düzelirde hayaline ulaşırsın cnm.:deli:
inşallah canım eşim dediğin gibi çok pişman ama onun bu son şansı bir dahakine asla affetmem çünki bu sefer ailelerde karıştı olaya birdahakine ailemde evliliğimi bitirtirler.
inşallah herşey yolunda giderde benimde meleğim olur....benim eşimle aramda altı yaş var ve ben 30 yaşındayım evlenelide daha bir yıl oldu....daha bu ilk yılda böyle sorunlar yaşamak beni gerçekten çok yıprattı hayatım...her şeyi zaman gösterecek bakalım hayat bana daha neler gösterecek

Bende yumurtlama günü beraber olunduğunda ve eşin istekli olduğunda erkek yumutlama gününden önce beraber olunduğunda kız diye duymuştum ama drlar kesinlikle cinsiyet belirlemek mümkün değil diyor özlemcim.
ewet cnm bende bu tip şeyler duydum zaten cinsiyeti erkeğin belirlediğini eşimde kabullendi artn bu erkek bebiş işide çözüldü ama ben rüyamda görmüştüm yıllar önce 2 erkek bebişlerim olmuştu şimdide gönlüm istiyor işte naparsın sağlıklı hayırlı olsunda gerisi boşşş

ewet hayatım haklısınyemek yapılcak zaten uyumamamlazım mrs.m sen nediyorsun canım benim ikiz erkek bebiş istememe bununla ilgili bilgin varmı naparsam ikiz erkek bebişlerim olur

vallahi özlemcim hiç duymadım, bilgim yok, biz bir taneyi bir tutturalım da 🙂 ikizi sonra öğreniriz. inşallah allah versin sana...ama bu dışarıdan yapılabilecek birşey değil, yumurta çift kez döllenirse ikiz oluyor, kısmet tamamen.

Fatoşçum nerdesin işlerrin arasında boğulucan kendine mola ver cnm dinlen biraz bide yetmiyo gibi sağa sola bölünüyorsun yardımlaşmak güzelde bebiş istiyorsun senin tempona bebek dayanamazki cnm arkadaşım yavaş yavaş.

ewet cnm bende bu tip şeyler duydum zaten cinsiyeti erkeğin belirlediğini eşimde kabullendi artn bu erkek bebiş işide çözüldü ama ben rüyamda görmüştüm yıllar önce 2 erkek bebişlerim olmuştu şimdide gönlüm istiyor işte naparsın sağlıklı hayırlı olsunda gerisi boşşş

Evet cinsiyeti kesinlikle erkek belirliyor.malesef bizim rolümüz yok bunda. ama ikiz bebek annenin genlerinde varsa oluyormuş.anne tarafında olacak yani.Allah gönlüne göre versin inş. varmı sizin ailede ikiz?

Selzeh denk gelemedik seninle sen iş yerinde girebiliyorsun ben çocuklarda işlerden fırsat buldukça girebiliyorum nasılsın gününde yaklaşıyor hayırlısı bakalım bu ay artık olur inşallah.

vallahi özlemcim hiç duymadım, bilgim yok, biz bir taneyi bir tutturalım da 🙂 ikizi sonra öğreniriz. inşallah allah versin sana...ama bu dışarıdan yapılabilecek birşey değil, yumurta çift kez döllenirse ikiz oluyor, kısmet tamamen.
hımmmm hayırlısı olsun ozaman nediyelim sende eşim gibi konuştun ona ikiz istiyorum dediğimde oda 1bi tutsunda gerisini boşver diyor hep

eboş sohbetinize müdahale etmek istemem ama bu sıkıntın için birşeyler söylemek istiyorum. eğer eşinle aranızdaki problem tam anlamıyla sonlanmadıysa ve için tam olarak ferahlamadıysa bence bebek için acele etme...biraz daha bekle gidişatı takip et, baktın herşey yolunda gidiyorsa o zaman çalımalarda bulunun, değilse acele etme derim canım.
bu arada çocuğun evliliği kurtarması diye birşey asla mümkün değil, birkaç zaman gider ama biryerden sonra kopar.

Yoncax seni daha önce defalarca tebrik ettim görmedin herhalde bebeğinin kalp atışlarını altı haftalıkta görebiliyorsun umarım görür bizide sevindirirsin cnm.Biraz olsun rahatlarsın.
Hamile kalınca mide bulantısı v.s gibi nedenlerle sık giremiyor insan ama en azından yazılanları gece okuyabiliyorum.
Sende yorgunsun sanırım bu ara mide bulantılarıda başlarsa zorlanıyorsun umarım rahat bir hamilelik geçirirsin.

Geri