Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kizlar,

bu topige ugramayali cok olmus yahu, göz attim biraz hamis kalanlari tebrik ederim darisi benimle beraber tüm isteyenlerin basina insallah 😀
eskiler bilir, benim esimde sperm hizi sorunu vardi, testi nisan gibi yaptirmisti sanirim, dru bu sekilde dogal yollarla hamile kalmanis cok zor demisti üzülmüstük. Pes etmedik mayista keci boynuzu kürü ve havuc suyuna basladi esim, sporada biraz daha agirlik verdi gecen ay yine bir test yapti veeee sonucta inanilmaz bi degisiklik var bütün sonuclar normalin üstünde cok iyi dedi dr 😀 banada klomen verdi al bi ay kullan dedi, calismalara devam ediyoruz bizde, allahtan hayirlisi saglikli sihhatli bir evlat olacaksa nasip etsin 🙂
bunu umutsuzluga kapilmayin diye söyledim, her yolun bir cikisi vardir
kendinize iyi bakin :6:
canımçok sevindim herşeyindüzelmesine Rabbim en hayırlı zamnada sana ve bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah haberlerini bekliyoruz mutlaka haber ve rbizlere de

selzeh pazartesi günü için randevu aldım yaa çok heyecan yapıyorum,hayırlısı ile kesenin içinde bebişimi görüp bir kalp sesini duysam çok rahatlıycam🙂internette kalp sesi 8. haftada duyulur diyor ama benimki o vakit 6 hafta olacak ,acaba duyulurmu ki???

Geri