yoncax
Hamiş Melek
vayyyyyyy kız süper bir gece olmuş yaaaaa,çok sevindim senin adınainşallah gecenizde verimli geçmiştirde sonucu ,yakında alırızcanım pazar günüydü zaten evlılık yıldönümümüz ramazan oldugu için gündüz evdeydık esım dügün cdsını takmıs ızlettı bana ben bır agladım bır güldüm o gün çok tuhaftı işte annemler aradı 1. yılınız kutlu olsun dıye telefonda aglıyorlar bana çok düşküdürler babamda aynı benıde aglattılar mahvoldum o gün salya sümük neyse aksamda yemek için bır yer ayırttırmıs esım süprız bana bılmıyorum nereye gıdecegımız ben hazırladım süslendım işte çıktık arabayla gıttık yemege ıftara yanı kocaman buket güller böyle ama nasıl bayıldım resmen gıdecegımız yerede söylemıs evlılık yıldönümümz dıye onlarda bıze özel masa hazılrlamıslar neyse orucumuzu açtık ıftarımızı yapıyoruz sakin sakin sonra bır kutu çıkardı bır baktımkı yüzük tek tas ama çok harıka bırsey almıs çok mutlu oldum parmagıma taktı yüzügü 1. yılımız kutlu olsun dedı öptü falan işte sonra saat 21.30-22.00 cıvarında eve geldık esım arabayı garaja koyana kadar bende gelınlıgımı gıydım duagımı taktım kapadım yüzümü içerı gırdı öyle bırsey beklemıyor tabıkı benı bır gördü şok çok sasırdı duagımı açtı öptü benı sonrada gerısı malum anlatmayayım