Evet canımcım bi kara buluttur dolanıyor üstümüzde,birkaç gün içerisinde bi kurban kesecez canım,kazamızı belamızı alır işallah,hersey üstüste geliyo günlerdir uykusuzum,elim ayağım hep şişti uykusuzluktan eşimin başını bekledim ona bişey olursa ben ne yaparım diye gözümü gözünden ayırmadım,onu çok seviyorum ve onu bukadar sakındığım için böle oluyo sanırım,Allahım eşimin,bebeğimin ve ailemin yokluğunu bana göstermesin,benim hep duam onlardan önce benim canımı alsın ki o acıları ben yaşamayımmmmm.ama suan cok mutluyum canımcım sonuçlar temiz cıktı ve ben suan uykusuz geçirdiğim o günleri unuttum ve suan dünyalar benim,bebeişim sağlıklı yerinde gün sayıyor eşim sağlıklı ve başımda Allah herkeze mutluluğu yaşatsın........
canımcım lütfen böyle kötüşeyler düşünme ne olur herşey yoluna girecektir eminim bak ne güzel bütün rtahlillerde güzle çıkmış ee daha ne olsunnn kızzz aaaa bidaha üzüldüğünü görmiyim bakim kızarımmm sen neşeli cıvıl cıvıl bi kzısın ve hep böyle kalmanı istiyorum.seni hep böyle anmalıyım tamammı ?alalhımm sana ve herkese yardım etsinn acil sşifalar versin en yakın zamnda güzel meleğim öptümmm