Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet canımcım bi kara buluttur dolanıyor üstümüzde,birkaç gün içerisinde bi kurban kesecez canım,kazamızı belamızı alır işallah,hersey üstüste geliyo günlerdir uykusuzum,elim ayağım hep şişti uykusuzluktan eşimin başını bekledim ona bişey olursa ben ne yaparım diye gözümü gözünden ayırmadım,onu çok seviyorum ve onu bukadar sakındığım için böle oluyo sanırım,Allahım eşimin,bebeğimin ve ailemin yokluğunu bana göstermesin,benim hep duam onlardan önce benim canımı alsın ki o acıları ben yaşamayımmmmm.ama suan cok mutluyum canımcım sonuçlar temiz cıktı ve ben suan uykusuz geçirdiğim o günleri unuttum ve suan dünyalar benim,bebeişim sağlıklı yerinde gün sayıyor eşim sağlıklı ve başımda Allah herkeze mutluluğu yaşatsın........

canımcım lütfen böyle kötüşeyler düşünme ne olur herşey yoluna girecektir eminim bak ne güzel bütün rtahlillerde güzle çıkmış ee daha ne olsunnn kızzz aaaa bidaha üzüldüğünü görmiyim bakim kızarımmm sen neşeli cıvıl cıvıl bi kzısın ve hep böyle kalmanı istiyorum.seni hep böyle anmalıyım tamammı ?alalhımm sana ve herkese yardım etsinn acil sşifalar versin en yakın zamnda güzel meleğim öptümmm

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Metos............................30 Ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
umutsuz reyhan.....................2 Eylül
safira....................................3 Eylül
sultan...................................5 Eylül
Yaz esintisi............................9 Eylül
zuzu......................................12 Eylül
cansı14.................................14 Eylül
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
Seduş..................................15 Eylül
özlem hira...........................16 Eylül
niisam................................19 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
hestia................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar..............................27 Eylül
Ela_1982..............................28 Eylül
mrs.m..............................28 Eylül
Desen............................29Eylül

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:

amın canım amın Allah ım eslerımızı basımızdan hiç eksık etmesın ıyı olacaksın tabıkı esın ve bebeginiz için canım benım hiç olumsuz düşünme ve rahat ol tatlım
Amin canım, evet aynen öle artık sıkıntım ve olumsuz düşüncem olmayacak ,iyiki sizler varsınız,ben 6 aydır bu stedeyim ve sizleri tanıdığım için çok mutluyummmmmm hepinizi cok sevıyorum:deli:

yürü be fatoşcum seni kim tutar bravo sana öle güzel özetledin ki katılıyorum sana hayatım kimin kim olduğunu bilmiyorum bi bakıyorum biri bekleyen listesinde yanındada haber bekliyoruz yazıyo bekle gelen giden yok bide biz burda herkezin nekadar geçtiğini nasıl olduğunu hatta aile yapısını bile bilir olduk insan da böle samimi arkadaşlar bekliyo yani yeniler deyince kızılıyo ama bende en fazla 4 aylığım çokta eski değil ama kimseyi merakta bırakmadım ve herfırsatta herşeyi paylaşıyoruz katılıyorum sonuna kadar cnm bence listeyide herkez ellemesin bunda sorumlu iki kişi belirleyelim bence onlar değişritsin ne dersin?

bencede hayatımmm listeyi yapan zaten benim benden ve sürekli onu bu sayfalara taşıyan selzeh arkadaşımızdan başka kimse ellemesin ozman.ok ?

Evet canımcım bi kara buluttur dolanıyor üstümüzde,birkaç gün içerisinde bi kurban kesecez canım,kazamızı belamızı alır işallah,hersey üstüste geliyo günlerdir uykusuzum,elim ayağım hep şişti uykusuzluktan eşimin başını bekledim ona bişey olursa ben ne yaparım diye gözümü gözünden ayırmadım,onu çok seviyorum ve onu bukadar sakındığım için böle oluyo sanırım,Allahım eşimin,bebeğimin ve ailemin yokluğunu bana göstermesin,benim hep duam onlardan önce benim canımı alsın ki o acıları ben yaşamayımmmmm.ama suan cok mutluyum canımcım sonuçlar temiz cıktı ve ben suan uykusuz geçirdiğim o günleri unuttum ve suan dünyalar benim,bebeişim sağlıklı yerinde gün sayıyor eşim sağlıklı ve başımda Allah herkeze mutluluğu yaşatsın........

şirine beni ağlatmayı başardın ya sabah sabah alacağın olsun seninnnnnnnnnn yapma ne olur cnm anlıyorum seni çok iyi bende deli düşkünüm eşime aynı şeyler başıma gelse kahrolurdum ama senin beişin var karnında lütfen canını sıkma bak kötü bişey çıkmadı yat dinlen şişlikte ödemdendir onun içinde ıhlamuru kaynatıp içine tarçın atınca geçiyo bence dene rahatlarsın hayatım ne olur bunaltma kendini

tamam arkadaşlar bundan sonra listeye fatoş ve selzehten başka kimse ellemicek değişiklikleri sadece onlar yapıcak siz eklenecekleri yazın onlar uygun görürse eklerler sonuçta kıdem meselesi en kıdemlide fatoş olduğuna göre onlar yapsın bu ilşemi farklı düşünen varsa yazsın arkadaşlar....

canımcım lütfen böyle kötüşeyler düşünme ne olur herşey yoluna girecektir eminim bak ne güzel bütün rtahlillerde güzle çıkmış ee daha ne olsunnn kızzz aaaa bidaha üzüldüğünü görmiyim bakim kızarımmm sen neşeli cıvıl cıvıl bi kzısın ve hep böyle kalmanı istiyorum.seni hep böyle anmalıyım tamammı ?alalhımm sana ve herkese yardım etsinn acil sşifalar versin en yakın zamnda güzel meleğim öptümmm
fatoşcumya bişey sorucaktım dün burda kasık ağrısından falan bgahsediyorlardı benimde 14 günüm kaldı hamilelik belirtisi olarakmı ağrım olması gerekiyor bende hiç bişey yok yaaaaaa

Geri