Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

şirinecim çok geçmiş olsun cnm sitres yapma lütfen bebişini düşün önce cnm inşallah biran önce alırsın bebeğini kucağına eşinede sevindim kötü bişey çıkmamış allah sağlık sıhhat versin bian önce inşallah

şirinecim çok geçmiş olsun.bir şey çıkmadığına senindim.umarım bebeğini sağlıklıa kucağına alırsın hayatım.dediğin gibi her şeiyn başı sağlık,(Allah kimseyi sağlığından geri koymasın ) amiiiinnn diyorum
Evet canımcım sağlık olmayınca hiçbirşey olmuyor,sen nasılsın canımcım hamişlik nasıl gidiyo bakim......:baby:

haklısın cnm bende aynı durumdayım 2. bebişimi bekliyorum ama 22 aydır yok artık pskoleji bozuldu her ay anı krizzzzzz allahtan burayı buldumda sizlerle dertleşirken rahatlıyorum hayırlısı olur inşallah cnm hamişsindirde çifte bayram yaparsın hepimiz yaparız inşallah
insallah askim yaa insallah bu benim ilk ve 1,5 yildir bekliyoruz son uc ayi da ilaclarla (yumurtlamayi saglayan)bu ay boyle olunca cok heyecanlandim ama malesef beklemek zorundayim.

şirinecim çok geçmiş olsun cnm sitres yapma lütfen bebişini düşün önce cnm inşallah biran önce alırsın bebeğini kucağına eşinede sevindim kötü bişey çıkmamış allah sağlık sıhhat versin bian önce inşallah
Amin canım sagol iyi dileklerin için teşekkürler,suan cok iyiyim canım,eşimin sonuçları iyi çıktı o yuzden cok mutluyum bebeşimde cokkkk iyi teyzesi onlar iyi olunca bende iyiyimmmmm :deli:

Evet canımcım bi kara buluttur dolanıyor üstümüzde,birkaç gün içerisinde bi kurban kesecez canım,kazamızı belamızı alır işallah,hersey üstüste geliyo günlerdir uykusuzum,elim ayağım hep şişti uykusuzluktan eşimin başını bekledim ona bişey olursa ben ne yaparım diye gözümü gözünden ayırmadım,onu çok seviyorum ve onu bukadar sakındığım için böle oluyo sanırım,Allahım eşimin,bebeğimin ve ailemin yokluğunu bana göstermesin,benim hep duam onlardan önce benim canımı alsın ki o acıları ben yaşamayımmmmm.ama suan cok mutluyum canımcım sonuçlar temiz cıktı ve ben suan uykusuz geçirdiğim o günleri unuttum ve suan dünyalar benim,bebeişim sağlıklı yerinde gün sayıyor eşim sağlıklı ve başımda Allah herkeze mutluluğu yaşatsın........
aminnn şirine mevzu ne bilmiyorum ama çok geçmiş olsun gzl ii mutlu vesağlıklı günler senin bebişin ve eşinin olsun cnm

insallah askim yaa insallah bu benim ilk ve 1,5 yildir bekliyoruz son uc ayi da ilaclarla (yumurtlamayi saglayan)bu ay boyle olunca cok heyecanlandim ama malesef beklemek zorundayim.

cnm idrar tahlili yaptınmı evde bide yumurta çatlatma yaptırdıysan düzensizlik yapıyo malesef ben yaşadım çokta ümitlenmiştim ilaçlar çok farklı etkiler yapabiliyo bence idrarda çoktan çıkardı ?ne dersin

Evet canımcım bi kara buluttur dolanıyor üstümüzde,birkaç gün içerisinde bi kurban kesecez canım,kazamızı belamızı alır işallah,hersey üstüste geliyo günlerdir uykusuzum,elim ayağım hep şişti uykusuzluktan eşimin başını bekledim ona bişey olursa ben ne yaparım diye gözümü gözünden ayırmadım,onu çok seviyorum ve onu bukadar sakındığım için böle oluyo sanırım,Allahım eşimin,bebeğimin ve ailemin yokluğunu bana göstermesin,benim hep duam onlardan önce benim canımı alsın ki o acıları ben yaşamayımmmmm.ama suan cok mutluyum canımcım sonuçlar temiz cıktı ve ben suan uykusuz geçirdiğim o günleri unuttum ve suan dünyalar benim,bebeişim sağlıklı yerinde gün sayıyor eşim sağlıklı ve başımda Allah herkeze mutluluğu yaşatsın........

amın canım amın Allah ım eslerımızı basımızdan hiç eksık etmesın ıyı olacaksın tabıkı esın ve bebeginiz için canım benım hiç olumsuz düşünme ve rahat ol tatlım

bilirim beklemek çok zor dur bende bekledim dedimya hatta 1hafta geçmesine rağmen teste çıkmayınca ağlamıştım hamile diğilim diye ama 10 günlük olunca sağlık ocağında çıktı umarım seninde öyle olur canım hayırlısınla hamişsindir inş.

Geri