Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

guzel soyluyorsun arkadasim ama burada(ingiltere) canin istediginde kan testi yapmiyor bu geri kalmis insanlar .dun gittim bir hafta daha bekle diyor anlamadim gitti ya sinirlerim cok bozuk.

sende 2 hafta geçtı de nerden bılecekler sankı o zaman yaparlar testı madem öyleyse böyle beklemek gerçekten çok zor yanı ama sıkma canını varsa zaten gebelık bellı olacak nasılsa canım

canim sagol yaa icimi rahatlattin biraz olsun hosgeldin bu arada vallahi o kadar yipraniyoruz ki beklerken ne sagimizi ne solumuzu gorebiliyoruz.

dogru söylüyorsun canımda öyle beklemek o kadar da kolay degıl yanı sen hemencık kavustun melegıne belkı bekleseydın bızler gıbı sende böyle dıyebılırdın tatlım ama neysekı senın bebiş bekletmedı senı ne güzel ama bızımkıler pek nazlılar bakalım bu ay çalacakmı kapımı bebişim ben geldım dıye

yürü be fatoşcum seni kim tutar bravo sana öle güzel özetledin ki katılıyorum sana hayatım kimin kim olduğunu bilmiyorum bi bakıyorum biri bekleyen listesinde yanındada haber bekliyoruz yazıyo bekle gelen giden yok bide biz burda herkezin nekadar geçtiğini nasıl olduğunu hatta aile yapısını bile bilir olduk insan da böle samimi arkadaşlar bekliyo yani yeniler deyince kızılıyo ama bende en fazla 4 aylığım çokta eski değil ama kimseyi merakta bırakmadım ve herfırsatta herşeyi paylaşıyoruz katılıyorum sonuna kadar cnm bence listeyide herkez ellemesin bunda sorumlu iki kişi belirleyelim bence onlar değişritsin ne dersin?

evt öyle yapıcam artıkk yoksa liste uzuyor uzuyor uzuyor gerisi yok
ewet cnm bencede doğrusu bu 1kere yazılıpta günü gelince haber vermeyenleri 2. bidefa yazmazsın ozaman dediğin gibi listede uzamaz ya ben burda hayat buldum kimse inanmaz belki ama 22 aydır bekliyorum ve son 3aydır dokro konturolu altındayım pkolejim gerçekten çok bozuldu şuan ağlıyorum ama burda kendime geldim arkadaşlarımızın duaları ve ii dilekleri kları konular beni kendime getirdi o yüzde burda isimler diğil kişilerin kendi olmalı böyle bişeye ihtiyacı olmayanların isimlerinede gerek yok

şirinecim çok geçmiş olsun.bir şey çıkmadığına senindim.umarım bebeğini sağlıklıa kucağına alırsın hayatım.dediğin gibi her şeiyn başı sağlık,(Allah kimseyi sağlığından geri koymasın ) amiiiinnn diyorum

canim sagol yaa icimi rahatlattin biraz olsun hosgeldin bu arada vallahi o kadar yipraniyoruz ki beklerken ne sagimizi ne solumuzu gorebiliyoruz.
haklısın cnm bende aynı durumdayım 2. bebişimi bekliyorum ama 22 aydır yok artık pskoleji bozuldu her ay anı krizzzzzz allahtan burayı buldumda sizlerle dertleşirken rahatlıyorum hayırlısı olur inşallah cnm hamişsindirde çifte bayram yaparsın hepimiz yaparız inşallah

Evet canımcım bi kara buluttur dolanıyor üstümüzde,birkaç gün içerisinde bi kurban kesecez canım,kazamızı belamızı alır işallah,hersey üstüste geliyo günlerdir uykusuzum,elim ayağım hep şişti uykusuzluktan eşimin başını bekledim ona bişey olursa ben ne yaparım diye gözümü gözünden ayırmadım,onu çok seviyorum ve onu bukadar sakındığım için böle oluyo sanırım,Allahım eşimin,bebeğimin ve ailemin yokluğunu bana göstermesin,benim hep duam onlardan önce benim canımı alsın ki o acıları ben yaşamayımmmmm.ama suan cok mutluyum canımcım sonuçlar temiz cıktı ve ben suan uykusuz geçirdiğim o günleri unuttum ve suan dünyalar benim,bebeişim sağlıklı yerinde gün sayıyor eşim sağlıklı ve başımda Allah herkeze mutluluğu yaşatsın........