metos Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.281 kizlar bende cikiyorum , hepinizi cok opuyorum herkes kendisine coooook iyi baksin.
ela_1982 Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.282 metos' Alıntı: kizlar bende cikiyorum , hepinizi cok opuyorum herkes kendisine coooook iyi baksin. Genişletmek için tıkla ... tamam cnm dikkat et kendine sıkma sakın canını ve bizi haberdar et cnm öpt
metos' Alıntı: kizlar bende cikiyorum , hepinizi cok opuyorum herkes kendisine coooook iyi baksin. Genişletmek için tıkla ... tamam cnm dikkat et kendine sıkma sakın canını ve bizi haberdar et cnm öpt
zeynepsuvekaan Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.283 slm kızlar nasılsınız bayadır girmiyorum adetliydim misafirlerim vardı hiç giresim gelmedi siz neler yapıyosunuz bakalım
slm kızlar nasılsınız bayadır girmiyorum adetliydim misafirlerim vardı hiç giresim gelmedi siz neler yapıyosunuz bakalım
sultan Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.285 ela_1982' Alıntı: cnm benimkide 4 ytl uygun yani ben yaptım ama adet günümde çok erken davrandım üzstünde çok duyarlı yazınca dayanamadım ama geç döllenme olduysa çıkmaz yani artık beklicem belki yarın yaparım cnm sende al ondan Genişletmek için tıkla ... çok uygunmuş gerçekten canım ya bana ismini özelden yazarmısın?e belki bakarrsın lazım olur bi gün.
ela_1982' Alıntı: cnm benimkide 4 ytl uygun yani ben yaptım ama adet günümde çok erken davrandım üzstünde çok duyarlı yazınca dayanamadım ama geç döllenme olduysa çıkmaz yani artık beklicem belki yarın yaparım cnm sende al ondan Genişletmek için tıkla ... çok uygunmuş gerçekten canım ya bana ismini özelden yazarmısın?e belki bakarrsın lazım olur bi gün.
sultan Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.286 metos' Alıntı: kizlar bende cikiyorum , hepinizi cok opuyorum herkes kendisine coooook iyi baksin. Genişletmek için tıkla ... güle güle canım kendine iyi bak.
metos' Alıntı: kizlar bende cikiyorum , hepinizi cok opuyorum herkes kendisine coooook iyi baksin. Genişletmek için tıkla ... güle güle canım kendine iyi bak.
sultan Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.287 zeynepsuvekaan' Alıntı: slm kızlar nasılsınız bayadır girmiyorum adetliydim misafirlerim vardı hiç giresim gelmedi siz neler yapıyosunuz bakalım Genişletmek için tıkla ... slm canım hoşgeldin.ne yapalıım bizde aynen misafir falan.boşverbiz ne adetler gördük buda gelir bu da geçer merak atme.
zeynepsuvekaan' Alıntı: slm kızlar nasılsınız bayadır girmiyorum adetliydim misafirlerim vardı hiç giresim gelmedi siz neler yapıyosunuz bakalım Genişletmek için tıkla ... slm canım hoşgeldin.ne yapalıım bizde aynen misafir falan.boşverbiz ne adetler gördük buda gelir bu da geçer merak atme.
safira Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.288 slm kızlar nasılsınız..desencim çok üzüldüm adet olmana pfff 🙁(((
S selzeh Hamiş Melek 31 Ağustos 2009 #16.289 safira' Alıntı: slm kızlar nasılsınız..desencim çok üzüldüm adet olmana pfff 🙁((( Genişletmek için tıkla ... slm canım ıyıyız sen nasılsın
safira' Alıntı: slm kızlar nasılsınız..desencim çok üzüldüm adet olmana pfff 🙁((( Genişletmek için tıkla ... slm canım ıyıyız sen nasılsın
safira Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2009 #16.290 iyiyim hayatım...reglime 3 gün kaldı strese girdim biraz..