anladım canım.ben şöyle bi şey duymuştum kadınlar senede bir kereye mahsus ymurtlamazlarmış ve o zamanda adetleri gelmesi gerektiğinden daha geç gelirmiş böyle bi şeyde olabilir yada döllenme geç oluncada 10 günden sonra ancak gösteriyor testler.canım hakkında hayırlsıı olsun
sultan bende anlamis degilim ben en son 30 temmuz da hasta oldum sonra bir web sitesinde 30 agustost hala hasta olmamissan hamilesindir yaziyordu bende ona dayanarak 30 yazdirmisim listeye ama aslinda gencen ay 28 gunde olmustum oyle hesap edersek 28 agustosta hasta olmam lazimdi.ama test negatif
cnm reglim gelmeden öncede çok sancım olur benim aynı bu sancıda öle test işine gelince biraz erken davranıp cumartesi yaptım cnm o yüzden bugunu beklicem olmazsam belki yerın test yaparım belkide dr giderim cnm başkada bir fikir aklıma gelmiyo 🙂
sen bilirsin canım evet en azından yarın yap inşallah pozitif çıkar canım!ama ben senin yerinde olsam çatlardım bu kadar bekleyemezdim heralde 2 3 gün geçince çıkıyor çünki genelde.
anladım canım.ben şöyle bi şey duymuştum kadınlar senede bir kereye mahsus ymurtlamazlarmış ve o zamanda adetleri gelmesi gerektiğinden daha geç gelirmiş böyle bi şeyde olabilir yada döllenme geç oluncada 10 günden sonra ancak gösteriyor testler.canım hakkında hayırlsıı olsun
cnm ateşimi ölçüyorum ya ben ona göre yumurtladım ama tabiki bilinmez geçenlerde okudum kadınlar ayda bikaçkez yumurtlayabiliyomuşş bu adetken bile oluyomuş yani öle 14 felan diye kesin bişey yok kadına göre değişiyo cnm ve yumurta 8 saat duruyomuş rahimde sonrasında çatlayıp gidiyomuş yani o 8 saatte tutması gerek nekadar zor bişey tabi spermde 48 saat canlı kalıyo o arada kalırsan yani bilmiyorum cnm herşey olabilir en iyisi beklemek bugun orucumuda yedim ona canım sıkılıyo hayırlısı artık cnm
günaydın kızlar nasılsınız pek fazla girmesemde sizleri takip etmeye çalışıyorum
selzeh canım evlilik yıldönümünüzü kutlar nice mutlu huzurlu seneler dilerim arkadaşım..herşey gönlünüze göre olsun..
regl olan arkadaşlarım sizde nolur üzülmeyin yeni aylar yeni umut bizim için bigün elbet bizimde meleklerimiz gelecek..
selzehcim listeyi bi tazelesen cnm metos kaç gün geciktin merak ettim sende benim gibi bu ay garip şeyler yaşıyosun cnm allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah