Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

elaaaaaaaaaaaaa canımmmmm regl oldunmu?

cnm henüz olmadım ama öle ağrılar çekiyorum ki ha geldim ha gelecem diyo sanki beklicem bugun artık gelirse kötü gelmezse inşallah yarın dr gidicem cnm bugunu atlatıyımda gerçi olıcakmışım gibi hissediyorum ama bilmem cnm ya sen nasılsınn

canım bazen yumurtalar çatlamayıp kist oluşabiliyormuş garantilemek için yani

cnm bende o iğnelerden oldum 4 ay önce ama neden bukadar acı çektinki ben çekmemiştim sadece adetim çok sancılı olmuştu bide bu iğneler düzensizlik yapıyo adette haberin olsun eskiden 28 günde bir olurdum şimdi 26 ya düştü va o yaptırdığım ayda 4 gün felan önce geldi adetim ve çok az hatta üstüne görme sandık ama değildi anormallikler olabilir yani dikkat et cnm

cnm bende o iğnelerden oldum 4 ay önce ama neden bukadar acı çektinki ben çekmemiştim sadece adetim çok sancılı olmuştu bide bu iğneler düzensizlik yapıyo adette haberin olsun eskiden 28 günde bir olurdum şimdi 26 ya düştü va o yaptırdığım ayda 4 gün felan önce geldi adetim ve çok az hatta üstüne görme sandık ama değildi anormallikler olabilir yani dikkat et cnm
soğol canım bilgilerin için tedaviye devam etmedinmi

cnm henüz olmadım ama öle ağrılar çekiyorum ki ha geldim ha gelecem diyo sanki beklicem bugun artık gelirse kötü gelmezse inşallah yarın dr gidicem cnm bugunu atlatıyımda gerçi olıcakmışım gibi hissediyorum ama bilmem cnm ya sen nasılsınn
canım ya çok sevindim olmadığına gerçekten.bi test yapmayı düşündünmü baya geçmiş çünki.biliyorsun yoncax a da aynısı olmuştu oldum olucam diyordu.normalde reglin gelmeden önce böyle sancıların olurmuki?bence bi test yapsan çok iyii olur

soğol canım bilgilerin için tedaviye devam etmedinmi

cnm bize adete kadar gün aşırı ilişki verdi sonra biz kendimizi çok yapay hissettik anladınmı ve dahada umutla bekliyo insan bide o adet sancıları eklenince vazgeçtik ama ramazan bitsin hamile kalamazsam denicem yine
o yumurtalıkları kontrolü çok önemli cnm inşallah verim alırsın sonucunda çok ümitlenme ama tamammı üzülme sonra

Geri