Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ben dün regli oldum beni listeden silersiniz artık. yeni tarihimi söylemiyorum hiç çünkü bir süre listede olmamın bi anlamı yok galiba. eşimle bu hafta kontrol için doktora gittik ve ne yazıkki eşime varikosel teşisi kondu, bu yüzden sperm sayısıda çok düşmüş. işte böyle önümüzde bir ameliyat ve biraz zaman var. benim için çok dua edin nolur biraz zor bir süreç olucak benim için. sizin güzel haberlernizi almak için arada uğrarım yine kendize iyi bakın. aaaa nerdeyse unutuyodum yoncaxı, nurciyi ve semrayı tebrik ediyorum. iyigeceler.

kızlar ben dün regli oldum beni listeden silersiniz artık. yeni tarihimi söylemiyorum hiç çünkü bir süre listede olmamın bi anlamı yok galiba. eşimle bu hafta kontrol için doktora gittik ve ne yazıkki eşime varikosel teşisi kondu, bu yüzden sperm sayısıda çok düşmüş. işte böyle önümüzde bir ameliyat ve biraz zaman var. benim için çok dua edin nolur biraz zor bir süreç olucak benim için. sizin güzel haberlernizi almak için arada uğrarım yine kendize iyi bakın. aaaa nerdeyse unutuyodum yoncaxı, nurciyi ve semrayı tebrik ediyorum. iyigeceler.
canım çok geçmiş olsun her şeyin hayırlısı.en azından bir umudunuz var vede teşhinis konulmuş mevlam dermansız bırakmaz.zamana gelince bak canım bizim de önümüzde belirsiz bir zaman var.ne zaman bebeğimiz gelecek bilmiyoruz.ama bütün dualarımız seninle canım mevlam önce acil şifalar versin daha sonrada en kısa zamanda kucağına bebişini versin.kendine iyi bak ve her zaman morelini yüksek tut canım.niyetimiz hayır olsunki akıbetimizde hayır olsun inşallah.

canım çok geçmiş olsun her şeyin hayırlısı.en azından bir umudunuz var vede teşhinis konulmuş mevlam dermansız bırakmaz.zamana gelince bak canım bizim de önümüzde belirsiz bir zaman var.ne zaman bebeğimiz gelecek bilmiyoruz.ama bütün dualarımız seninle canım mevlam önce acil şifalar versin daha sonrada en kısa zamanda kucağına bebişini versin.kendine iyi bak ve her zaman morelini yüksek tut canım.niyetimiz hayır olsunki akıbetimizde hayır olsun inşallah.
iyi dileklerin için soğal canım bekliycez bakalım hakkımızda dayırlısı olsun artık. iyi ggeceler.

SELZEHCİM,yarın evlilik yıldönümün canım şimdiden kutlarım seni daha nice yıllarda eşinle bebişinle çok çok mutlu olmanız dileğimle.neler yapcan bakalım kız yarın için planların vardı bildiğim kadarıyla🙂gerçi pek planlandığı gibi olmuyor ama,inan çok güzel geçiyor🙂pazartesi havadisler sende artık:deli:ilk kutlayan ben olmak istedim,öptüm canım:ar4fd::ar4fd::ar4fd:

canım benım çok tesekkür ederım çok sagol güzel dıleklerın için ınsallah bebişimde gelırde çok daha güzel olur hersey tatlım unutmamısın kız yıldönümümü okuyunca çok duygusallastım çok mutlu oldum tekrardan tesekkürler bıtanem bende öptüm canım

Son düzenleme:
kızlaaarrrrrrrrr yine yakalayamadım sizi.benimde yarına iftara misafirim gelecek.bende bugün temizliği yapayım yarında yemek anca.ELA 1982 canım çok sevindim inşallah gelmez reglin LALEZARcım canım seninde aynen öyle inşallah güzel haberleinizi alırız.SELZEH BENDE EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜ TEBRİK EDİYORUM.yoncax a bebiş getirdiği gibi inşallah sanada bebiş getirir.nice mutlu huzurlu sağlıklı seneleree....

canım çok tesekkürler ınsallah dedıgın gıbı banada bebiş getırır tatlım çok sagol

Selzehcim, yoncax, vahidem, elacım, duygucum ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar hepinizi çok özlüyorum ama biraz forumdan uzak kalmak istedim malum reglden sonra kendimi biraz toparlamak güç oluyor.:cry:Sürekli giremesem de foruma yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ve sizi çok seviyorum🙂🙂
Selzehhhh tebrik ederim arkadaşım Allah mutlu daha nice uzun baraberlik nasip etsin inş.Allah nazarlardan saklasın:nazar:
Yoncax canım senin ve bebişin ii olmasına çok sevindim inş. herşey yolunda gider...:hamileyim:
Hazalcım biz de çalışmaya devam tatlım Hayırlısı herşeyin inş.

tesekkür edrım canım ya amın Allah ım ömür boyu esımle birlikte yasamak nasıp etsın ınsallah:nazar:

Son düzenleme:
Canım!Söyledikşerinde haklılık payı var.O yüzden benim temennim şu;inşallah en kısa sürede hamile kalırsın da hepsine örnek olursun! :deli:

ınsallah canım benım ben hamıle olayımda saglıklı ve sıhhatlı oldugum sürece ve iş yerınde ınternetım oldugu sürece giricem Allah nasıp ederse canım çünkü artık evde ınternet yok ve işe de sadece 3 gün gelıyorum tatlım o zaman gırebılıyorum canım:deli:

selzeh canım evlilik yıldönümünü kutlarım inşallah seneye bebeğinizle birlikte kutlarsınız sağlıklı sıhatli mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmen dileğiyle herşey gönlünce olsun bitanem

tesekkürler canım çok sagol ınsallah seneye bebişim gelmıs olurda evlılık yıldöünümüzde bebişimızde yanımızda olur ttalım amın canım sagol

Geri