canım benim kasık ağrılrım 10 gün önce başlamıştı bu süre içinde bir var bir yok şeklindeydi,en çok ağrıyı yerleşme gününde ve adetten birgün öne dehşet derecede yaşamıştım,kesin diyordum,1-2 saate kadar adet olurum diyordum.adet günüde yine akşama kadar devam etti,ertesi günüde hep yüreğim ağzıma geldi,habire çamaşırımı indirip indirip durdum ama her defasında dediğin gibi az sarı akıntı vardı.seninde belirtiler benim adet olmam gereken günde yaşadığım belirtilerle aynı gibiadet gününü hatırlayamadım ama geçmişti sanırım senin adet sanırım bişeyler var gibi sendeeğer 2 gün geçerse test yap bence muhakkak çıkar canım.bu arada göğüslerde bişeyler var mı peki?
cnm adetim üç gün geçti yarına olmazsam 4 olacak göğüslerim nerdeyse iki haftadır fena ama sanki bugun iniyolar gibi geliyo yada ben öle yapıyorum bilmiyorum cnm ateşim düştü ya o çok kafamı karıştırdı belkide ondan?bide oruç tutuyorum ya cnm kasıklarım çok ağrıyo acaba diyorum olan bişeyede mani olurmu bu diğer gebeliği ramazandaydı bitmesine iki gün kala öğrendim dr o iki günüde tutturmadı bana şimdi hep soru işaretleri var ama emin olmadanda orucumdanda olmak istemiyorum ne bilim cnm ya karman çormanım ilkdefa bu ay böle oldu